Με μισή ομάδα κόντρα στην Ομόνοια (Δηλώσεις Δημητρίου - Ρόσα)

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τη προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια (19:00)  στο ΓΣΖ.
 
To πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κατοχής, τελειώματα φάσεων και παιχνίδι σε μικρούς χώρους.
 
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Murillo και έμεινε εκτός αποστολής. Εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Μιντίκκης και Larena, καθώς επίσης και οι Tono, Catala, Ortiz, Boljevic, Tomas, Tete και Trickovski. 
 
H προπώληση των εισιτηρίων από την Μπουτίκ συνεχίζεται σήμερα (09:00-13:00, 15:00-18:00) και ολοκληρώνεται αύριο (09:00-13:00). Την μέρα του αγώνα τα  ταμεία και οι εισόδοι θα ανοίξουν στις 17:30. Η γενική είσοδος έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ, ενώ παιδιά κάτω των 12 ετών που συνοδεύονται από τους γονείς τους δικαιούνται δωρεάν είσοδο.
 
Δηλώσεις Δημητρίου και Ρόσα
 
Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρίου, καθώς και ο Farley Rosa έκαναν δηλώσεις για το παιχνίδι της 9ης αγωνιστικής των πλέι-οφ (Σάββατο 07/05, 19:00).
 
«Κάθε φορά που αγωνίζεται η ΑΕΚ στόχος μας είναι οι τρεις βαθμοί της νίκης. Όποιοι ποδοσφαιριστές και αν επιλεγούν να παίξουν θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν στην έδρα μας, θέλουμε να τελειώσουμε με τον
σωστό τρόπο. Κάλουμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να χειροκροτήσει την ομάδα στο τελευταίο της εντός έδρας παιχνίδι και ευελπιστούμε ότι θα καταφέρουμε να κερδίσουμε», δήλωσε ο Κύπριος τεχνικός.
 

«Ελπίζω να κερδίσουμε αύριο. Είναι σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να κλείσουμε την σεζόν στο πρωτάθλημα με νίκη στην έδρα μας. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει και εμείς θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι», δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος.  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα