Βγήκαν και οι πορτιέρο από τη ναφθαλίνη

Το γεγονός ότι τα πάντα έχουν ξεκαθαρίσει στον α’ όμιλο, έφερε αλλαγές στις ενδεκάδες των ομάδων για τους σημερινούς αγώνες.
 
Χαρακτηριστικά, οι τέσσερις από τις έξι ομάδες αγωνίσθηκαν χωρίς το βασικό τους πορτιέρο. Μόνο ο Μπρούνο Βάλε (Απόλλων) και ο Νεόφυτος Μιχαήλ (Νέα Σαλαμίνα) διατηρήθηκαν κάτω από τα δοκάρια των ομάδων τους.
 
Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Γιώργος Κωστή, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, έδωσε φανέλα βασικού στον Τάσο Κίσσα, ο οποίος παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Την πρώτη του συμμετοχή στο πρωτάθλημα κατέγραψε και ο Λαουρέντιο Μπρανέσκου, ο οποίος μέχρι τώρα είχε αγωνιστεί μόνο στο πρώτο ματς κυπέλλου με την ΠΑΕΕΚ.
 
Κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια βρέθηκε ο Μικέλ Σαϊθάρ. Αυτή είναι η έκτη φετινή συμμετοχή του Ισπανού, αφού έπαιξε σε τρεις αγώνες κυπέλλου και σε δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Στην 3η που έλειπε λόγω τραυματισμού ο Τόνιο και την 8η που ήταν τιμωρημένος ο βασικός πορτιέρο της ομάδας της Λάρνακας.
 
Όσον αφορά στον Ανδρέα Κίττο, δεν είναι η πρώτη συμμετοχή στο φετινό πρωτάθλημα, όμως η παρουσία του στο αρχικό σχήμα για το ματς με την Ανόρθωση είναι η παρθενική του εμφάνιση με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Θυμίζουμε ότι στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνίσθηκε στην Αγία Νάπα.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα