ΑΠΟΕΛ: Το τέλος των σερί

Τελικά ήταν (και) θέμα κινήτρου. Την επομένη της μαθηματικής κατάκτησης του (τέταρτου συναπτού) πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ στραβοπάτησε στο «Τσίρειο» γνωρίζοντας την ήττα από τον Απόλλωνα. Το χθεσινό 0-1 δεν είχε βαθμολογικές συνέπειες για τους «γαλαζοκίτρινους» διέκοψε όμως μια σειρά από σερί.
Το σημαντικότερο εξ αυτών αφορούσε το εκτός έδρας αήττητο στη σεζόν. Με 14 νίκες και τρεις ισοπαλίες οι πρωταθλητές απείχαν μια ανάσα από το να κλείσουν την περίοδο δίχως ήττα ως φιλοξενούμενοι, όμως το επίτευγμα ξεγλίστρησε από τα χέρια τους την τελευταία στιγμή.
Το δεύτερο σερί αφορούσε το αήττητο (15-2-0) που είχε «χτίσει» η ομάδα μετά την (εντός έδρας) γκέλα απέναντι στη Δόξα (1-2), στη 17η αγωνιστική (3 Ιανουαρίου). Η διακοπή του σημαίνει πως ο ΑΠΟΕΛ προσπέρασε την ευκαιρία να κλείσει το πρωτάθλημα με αήττητο 19 αγωνιστικών ισοφαρίζοντας τη σχετική επίδοση της Ανόρθωσης από το ξεκίνημα του μαραθωνίου (σ.σ. χωρίς να υπολογίζεται η ήττα στα χαρτιά από τον Απόλλωνα).
Το τρίτο σερί ήταν αυτό με τη μεγαλύτερη διάρκεια. Από τις 5 Δεκεμβρίου και το 0-1 στο ΓΣΠ από τον Απόλλωνα (και τότε) οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν είχαν μείνει «άσφαιροι» για 21 συναπτές αγωνιστικές. Στο «Τσίρειο» χθες ήταν το πλήρωμα του χρόνου για τη μόλις τρίτη αφλογιστία τους στη σεζόν -και παρθενική σε εκτός έδρας παιχνίδι.
  

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα