Νταμπίζας: «Οι ανανεώσεις μετά τον τελικό»

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας, Νίκος Νταμπίζας βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (9/5) στο «Ηλίας Πούλλος», συστήθηκε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας και έστειλε μήνυμα συγκέντρωσης στον τελικό κυπέλλου της 18ης Μαΐου.
 
O Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής κάλεσε άπαντες να μείνουν αφοσιωμένοι στο σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, τονίζοντας πως τα θέματα προγραμματισμού με τις ανανεώσεις συμβολαίων, θα συζητηθούν μετά τον αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα.
 
Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Super Sport ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, επεσήμανε πως δεν θα μεταφερθεί για την Παρασκευή (13/5) ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής των play off με τον Απόλλωνα.

«Η ομάδα θα ακολουθήσει κανονικά το αγωνιστικό πρόγραμμα του πρωταθλήματος όπως αυτό έχει καθοριστεί, θα παίξουμε κανονικά Σάββατο. Από κει και πέρα όσον αφορά τα εισιτήρια του τελικού, αρχίζει η διάθεση τους από αύριο. Οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα μέχρι το Σάββατο. Θα υπάρχει και συνεργείο που θα διαθέτει εισιτήρια στους κατόχους καρτών διαρκείας. Ο κάθε κάτοχος διαρκείας δικαιούται μόνο ένα εισιτήριο. Το συνεργείο αυτό θα λειτουργεί την Τρίτη και την Τετάρτη στα εκδοτήρια Ομόνοια Primetel, Την Πέμτπη θα πάει στην Λεμεσό και την Παρασκευή στην Λάρνακα στα ΣΥΦΙ της ομάδας. Το Σάββατο θα λειτουργήσει ξανά στην Λευκωσία. Αν πάρουν εισιτήριο όλοι κάτοχοι διαρκείας θα μείνουν χίλια εισιτήρια και θα διαμοιραστούν σε όλες τις πόλεις. Εκεί είναι που θα γίνει κάποιος πανικός και η διοίκηση γι’ αυτό θα ορίσει ανω΄τατο όριο προπώλησης τα δυο εισιτήρια στην ελεύθερη προπώληση».

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα