Η ετοιμασία του Χριστοφή πριν το τελικό

Ο ερχομός του Δημήτρη Χριστοφή το περασμένο καλοκαίρι χαροποίησε τους φίλους της Ομόνοιας, πιστεύοντας ότι η επιστροφή του προσφέρει ποιότητα στο ρόστερ της ομάδας.
 
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, όμως, πέρασε από δύσκολη χρονιά. Σε κανένα σημείο της χρονιάς δεν μπόρεσε να βρει τον παλιό του εαυτό. Όχι επειδή δεν το ήθελε, αλλά δεν τον άφησαν οι τραυματισμοί.

 

 
Επέστρεφε στη δράση, όμως σύντομα έτρεψε και πάλι στους γιατρούς για να βρει την κατάλληλη θεραπεία. Το τελευταίο διάστημα δείχνει να επανέρχεται οριστικά. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ αγωνίσθηκε για πρώτη φορά σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο, ενώ είναι η μοναδική περίοδος κατά την οποία πήρε χρόνο συμμετοχής σε τέσσερις συνεχόμενους αγώνες.
 

Σίγουρα, ο Δημήτρης Χριστοφή δεν είναι στο φουλ της αποδοτικότητάς του, αλλά η παρουσία του δίνει δυναμική στην Ομόνοια. Πόσο μάλλον όταν αποκτά λεπτά συμμετοχής στα πόδια του, τότε μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς για την Ομόνοια.
 
 
Ο τελικός του κυπέλλου (18 Μαΐου) πλησιάζει και εκεί θα χρειαστούν οι βοήθειες του Δημήτρη Χριστοφή. Μάλιστα, ο διεθνής ποδοσφαιριστής δεν αποκλείεται να βρεθεί και στην ενδεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα στον τελικό. Προηγουμένως, αναμένεται να πάρει και άλλα πολύτιμα λεπτά στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με τον ίδιο αντίπαλο (14 Μαΐου).

 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα