Ομόνοια: Δεν προχωρά του Ελευθερόπουλου

Μειώθηκαν στο ελάχιστο οι πιθανότητες πρόσληψης του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον πάγκο της Ομόνοιας. Ο Ελλαδίτης προπονητής ήταν σε αναμονή της απόφασης από το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, το οποίο δικαίωσε τη Βέροια.
 
Ως εκ τούτου ο Ελευθερόπουλος, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα παραμείνει στη «βασίλισσα» και ο Νίκος Νταμπίζας αναγκαστικά θα στραφεί σε άλλη λύση για τον πάγκο των «πρασίνων».
 
Το όνομα του Γιώργου Χ. Γεωργιάδη είναι στο προσκήνιο, ενώ δημοσιεύματα στην Ελλάδα φέρουν και τον πρώην τεχνικό του Αστέρα Τρίπολης, Στάικο Βεργέτη στη λίστα του Νταμπίζα.
 
Το δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport24.για την αδειοδότηση της Βέροιας
Κανονικά μπορεί να προχωρήσει το σχεδιασμό της η Βέροια όπως ανακοίνωσε το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Η "βασίλισσα" δικαιώθηκε και πλέον μπορεί να κάνει τον προγραμματισμό της χωρίς περιορισμούς.
 
Το μόνο που μένει πλέον είναι η συμφωνία με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο που πρέπει να θεωρείται δεδομένη (εκτός κι αν αλλάξει δραματικά κάτι), όπως και η διάδοχη κατάσταση στο ιδιοκτησιακό.
 
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ήδη θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με κάποιους ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν τον κορμό της ομάδας τη νέα περίοδο, ενώ μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα προχωρήσουν και τα μεταγραφικά. Όσον αφορά τον Τζαμέλ Αμπντούν, ο Αλγερινός έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και η Βέροια θα το σεβαστεί.
 
Αν προκύψει βέβαια κάποια πρόταση, τότε θα αποχωρήσει. Τα πάντα λοιπόν έχουν αρχίσει και παίρνουν το δρόμο τους.
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία του συνεδρίαση έλαβε την εξής απόφαση.
Δέχεται τυπικά την έφεση της «ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και κατά πλειοψηφία ως κατ’ ουσίαν βάσιμη. Εξαφανίζει κατά πλειοψηφία την προσβαλλομένη υπ’ αριθμ. 17/13-5-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Διατάσσει την ισχύ της υπ’ αριθμ. 7/7-4-2016 απόφασης του ιδίου Οργάνου με την οποία χορηγήθηκε στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής στις διοργανώσεις της Super League περιόδου 2016-2017".
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League