«Έκλεψε» Καρό από Ομόνοια και Ανόρθωση (video)

Τον αρχηγό των U21 της Νότιγχαμ Φόρεστ, Αντρέα Καρό, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/6) ο Απόλλωνας.
 
Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ. Ακολούθως πήγε για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, πέρασε για μια τριετία από τις ακαδημίες του Νουέβο Κάμπο και από τα 12 μέχρι τα 15 του χρόνια ήταν στην Ανόρθωση.
 
Σε ηλικία 15 ετών άφησε πίσω του οικογένεια και φίλους για να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Αποδέχθηκε την πρόταση της Νότινχαμ Φόρεστ και πήγε στην Αγγλία, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια και διετέλεσε αρχηγός της δεύτερης ομάδας της Νότιγχαμ.
 
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ενδιαφέρον για απόκτηση του διεθνούς με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή έδειξαν, πέραν του Απόλλωνα, η Ομόνοια, η Ανόρθωση και η Νέα Σαλαμίνα.
Με φάρο τους Λαΐφη-Αρτυματά
Την εμπειρία της Νότιγχαμ Φόρεστ έζησαν στο παρελθόν οι Κωνσταντίνος Λαΐφης και Κωστάκης Αρτυματάς. Οι δύο ποδοσφαιριστές πέρασαν από τις ακαδημίες της αγγλικής ομάδας και απέκτησαν ποδοσφαιρική παιδεία, η οποία τους βοήθησε τα μέγιστα στο να εξελιχθούν ως ποδοσφαιριστές.  
 
Ο Καρό αγωνίστηκε με επιτυχία στην ομάδα U21 της Νότιγχαμ, η οποία δημιουργήθηκε μετά την αποχώρηση των Λαΐφη και Αρτυματά, οι οποίοι «κόπηκαν» από την αγγλική ομάδα σε πιο νεαρή ηλικία.
 
Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον Καρό να σκοράρει με τη φανέλα της Νότιγχαμ στη νίκη με 5-1 επί τη Μπόλτον στο πρωτάθλημα U21. Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός πέτυχε δύο τέρματα στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος U21. Ο Καρό ισοφάρισε αρχικά για τη Νότιγχαμ με καρφωτή κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ με κοντινό πλασέ πέτυχε το 4-1.
 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League