Τα 250 χιλιάρικα του Πίεχ

Δεδομένο είναι το ενδιαφέρον του Απόλλωνα για απόκτηση του Αρκάδιους Πίεχ.
 
Ο Πέδρο Εμάνουελ έχει ψηλά στην υπόληψη του τον Πολωνό επιθετικό και η διοίκηση των κυπελλούχων κατέθεσε επίσημη πρόταση για απόκτηση του.
 
Στο εξάμηνο παρουσίας του στο κυπριακό πρωτάθλημα ο Πίεχ έδειξε δείγματα γραφής και οι «γαλάζιοι» της Λεμεσού θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους, χωρίς όμως να μπουν στη διαδικασία παζαρέματος.
 
Το συμβόλαιο του Πίεχ με την Λέγκια προνοεί απολαβές 250 χιλιάδες ευρώ. Η ΑΕΛ κάλυψε το ¼ του ποσού για να τον αποκτήσει το δεύτερο εξάμηνο της φετινής σεζόν, ενώ το υπόλοιπο ποσό κάλυψε η Λέγκια.
 
Η Πολωνική ομάδα επιθυμεί είτε να παραχωρήσει τον 30χρονο ποδοσφαιριστή με ελευθέρα μεταγραφή είτε να βρει ομάδα που να του καλύψει μεγάλο μέρος του συμβολαίου. Ο Απόλλωνας κατέθεσε πρόταση που κυμαίνεται στις 200 χιλιάδες ευρώ, με τον Πίεχ να αξιώνει αρχικά ποσό μεγαλύτερο των 250 χιλιάδων.
 
Τις τελευταίες μέρες φαίνεται πρόθυμος να συζητήσει εκ νέου με τους κυπελλούχους, καθώς βλέπει με θετικό μάτι την παραμονή του στη Λεμεσό, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα συμμετοχής στο Europa League.
 
Η ΑΕΛ παρά το γεγονός πως επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ τον Πίεχ, δεν μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις της Λέγκια και του ποδοσφαιριστή και ως εκ τούτο οι πιθανότητες παραμονής του στους «γαλαζοκίτρινους» είναι ελάχιστες.

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League