Παίκτες μόνοι ψάχνουν

Η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού άνοιξε και επίσημα σήμερα και οι ομάδες εντατικοποιούν τις προσπάθειες τους για ενίσχυση ενόψει της νέας χρονιάς.
 
Οι πλείστες ομάδες έκαναν το «ξεσκαρτάρισμα» στα ρόστερ τους και ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online καταγράφει μια ενδεκάδα ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε ομάδα της επιλογής τους ή πήραν εντολή από τις ομάδες στις οποίες ανήκουν για να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας.
 
Διευκρινίζουμε πως δεν συμπεριλαμβάνονται στην πιο κάτω ενδεκάδα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα ως δανεικοί από άλλες ομάδες, όπως οι Μαρτίνες, Πίεχ, Γιαννιώτας, Χαφές, Κουλούρης και Σλάβτσεφ.

 


ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ: ΜΑΤΙΑΣ ΝΤΕΓΚΡΑ
Η επιστροφή του Ματίας Ντεγκρά στην ΑΕΛ έγινε σε κλίμα ενθουσιασμού, εντούτοις ο Αργεντινός τερματοφύλακας δεν θύμισε σε καμία περίπτωση κατά τη διάρκεια της σεζόν, τον άνθρωπο που οδήγησε την ΑΕΛ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2012. Στα 32 του χρόνια δεν είναι «τελειωμένος» και μπορεί να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.


ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ: ΚΡΙΣΤΟΒΑΟ ΡΑΜΟΣ
Τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Κριστοβάο Ράμος στέρησαν από τον Πορτογάλο μια θέση στο ρόστερ της Ομόνοιας. Κατέγραψε 24 συμμετοχές με τη φανέλα της Ομόνοιας, αγωνιζόμενος είτε στο δεξί άκρο της άμυνας είτε της επίθεσης και παρά τα 33 του χρόνια αποτελεί σημαντικό γρανάζι.


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΒΡΑΑΜ
Δεν αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε για μείωση συμβολαίου και ενημερώθηκε πως έχει την δυνατότητα να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα. Η καριέρα του Ανδρέα Αβραάμ είναι σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, όμως είναι μόλις 28 χρόνων και χρειάζεται μια καλή σεζόν για να βελτιώσει το όνομά του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: ΖΟΑΟ ΠΑΟΛΟ ΑΤΡΑΝΤΕ
Από τους καλύτερους αμυντικούς που αγωνίστηκαν στο κυπριακό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια. Ο Πορτογάλος στόπερ αποχώρησε από την ΑΕΛ και παρά τα 34 του χρόνια αποτελεί μια ποιοτική λύση για τα μετόπισθεν.


ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ: ΡΟΜΑΡΙΚ
Η ποδοσφαιρική του αξία πιστοποιείται όταν έχει την μπάλα στα πόδια. Τα παραπανίσια κιλά τον καθιστούν αργό και εύκολη «λεία» για γρήγορους επιθετικούς. Εφόσον έχει τη διάθεση να κάνει γεμάτη προετοιμασία σαφέστατα και μπορεί να εμφανιστεί με εντελώς αλλαγμένο αγωνιστικό προφίλ.


ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: ΙΡΑΚΛΙ ΜΑΙΣΟΥΡΑΤΖΕ
Αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση του Αλμπέρτο Μπενίτο να θέσει εκτός ομάδας τον Ιράκλι Μαϊσουράτζε. Ο Γεωργιανός μέσος με τα γερά πνευμόνια και το πάθος του διακρίθηκε στη διετή θητεία του στην ομάδα της Αμμοχώστου και ήδη προσέλκυσε το ενδιαφέρον άλλων κυπριακών ομάδων.


ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΜΠΕΜΠΕ
Στην Ομόνοια έμεινε στην σκιά του Νούνο Ασίς. Ο βραχύσωμος μέσος είναι ελεύθερος με προσιτό κασέ και με διάθεση να συνεχίσει το ποδόσφαιρο στην Κύπρο.

 

ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΣ ΜΕΣΟΣ: ΣΕΜΙΡ ΣΤΙΛΙΤΣ
Ήταν η μεταγραφή που δημιούργησε τον περισσότερο ντόρο το περασμένο καλοκαίρι. Ο Βόσνιος μέσος δεν δικαίωσε τις προσδοκίες, ούτε τα λεφτά που δαπανήθηκαν από τον ΑΠΟΕΛ για να  πάει στον «Αρχάγγελο». Οι πρωταθλητές προσπαθούν να απεγκλωβιστούν από το ψηλό συμβόλαιο (350 χιλιάδες ευρώ) του Στίλιτς, ο οποίος πάντως δικαιούται να νιώθει αδικημένος για τις λιγοστές ευκαιρίες που πήρε.  
 
ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: ΔΕΞΙ ΕΞΤΡΕΜ: ΤΟΝΙ ΚΑΛΒΟ
Ο Καταλανός ποδοσφαιριστής πρωτοήρθε στην Ανόρθωση με απολαβές 250 χιλιάδες ευρώ. Το συμβόλαιο του ανανεώθηκε δύο φορές δεχόμενος ισάριθμες φορές μείωση απολαβών. Αρχικά το καλοκαίρι του 2014 συμφώνησε για συμβόλαιο 150 χιλιάδων ευρώ, ενώ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Κάλβο εισέπραξε 100 χιλιάρικα. Στα 29 του χρόνια πλέον ο Τόνι Κάλβο βρίσκεται εκτός πλάνων της επιτροπής προγραμματισμού της Ανόρθωσης και ψάχνοντας το νέο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας οι οικονομικές του απαιτήσεις δεν ξεπερνούν τις 80-90 χιλιάδες ευρώ ετησίως. 
 


ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΕΞΤΡΕΜ: ΑΝΤΡΑΖ ΚΙΡΜ
Ο Σλοβένος μέσος ήταν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της Ομόνοιας. Κανείς δεν αμφισβήτησε την τεχνική του κατάρτιση όμως τα κενά διαστήματα στην απόδοσή του οδήγησαν τον Νίκο Νταμπίζα στην απόφαση αποδέσμευσης του.


ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ: ΤΟΥΡΑΜ ΚΟΝΣΕΙΣΑΟ
Στον Απόλλωνα δεν αποτέλεσε ποτέ πρώτη επιλογή για την γραμμή κρούσης, όμως έδωσε σημαντικές λύσεις, ενώ οι επιδόσεις του στον Άρη αποδεικνύουν ότι δεν πρέπει να περνά απαρατήρητος.

 

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League