Το θερμό καλοκαίρι του Πρόδρομου

«Έχουμε προετοιμαστεί ακόμα και στο ενδεχόμενο που ο ΑΠΟΕΛ δεν εξασφαλίσει πρόκριση σε ευρωπαϊκό όμιλο, αλλά ο Θεός βοηθός», ανέφερε ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» στο πλαίσιο της παρουσίασης του Τόμας Κρίστιανσεν. Ο Πρόδρομος Πετρίδης ξέρει πολύ καλά πως ο ΑΠΟΕΛ παίζει για άλλη μια χρονιά κορώνα-γράμματα τη βιωσιμότητα της εταιρείας.
 
Μπορεί να υπάρχει πρόθεση μείωσης του προϋπολογισμού- και η αλήθεια είναι πως οι μέχρι τώρα κινήσεις της επιτροπής προγραμματισμού κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση- εντούτοις η Γενική Συνέλευση της εταιρείας έδειξε πως ο ΑΠΟΕΛ είχε «τρύπα» δύο εκατ. ευρώ σε χρονιά συμμετοχής στους ομίλους του Europa League. Ενδεχόμενη αποτυχία πρόκρισης σε ευρωπαϊκό όμιλο θα έχει αρνητικές συνέπειες στα οικονομικά του ΑΠΟΕΛ, με τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν επίσης να διαχειριστούν τα λάθη που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι.
 
Τρεις ποδοσφαιριστές οι Στίλιτς, Πιατκόφσκι και Κοδίνα βρίσκονται εκτός πλάνων, εντούτοις παραμένουν χωρίς ομάδα και στο pay roll του ΑΠΟΕΛ, από την στιγμή που διατηρούν συμβόλαιο με τους πρωταθλητές. Την απάντηση στο ερώτημα τι θα γίνει εάν οι προαναφερθέντες δεν βρουν αλλού ποδοσφαιρική στέγη έδωσε ο Πρόδρομος Πετρίδης: «Θα έχουμε θερμό καλοκαίρι». 
 
Η πραγματικότητα είναι πως ο ΑΠΟΕΛ καίγεται πολύ περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές για τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους για τον απλούστατο λόγο πως θέλει να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια όσων δεν υπολογίζονται από τον Τόμας Κρίστιανσεν (στη συγκεκριμένη λίστα είναι και ο Αμορίν). Οι συνολικές αποδοχές των παικτών που βρίσκονται στη «μαύρη» λίστα ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο ευρώ και εφόσον δεν βγει άσπρος καπνός θα πληρώνονται κάθε μήνα από το ταμείο των «γαλαζοκιτρίνων». Ενδεχομένως κάτι τέτοιο να επηρεάσει και το διαθέσιμο κονδύλι που θα δαπανηθεί για ενίσχυση της ομάδας. Με διαφορετικά δεδομένα θα «ψωνίσει» ο ΑΠΟΕΛ αν του στοιχίσουν οι αποδεσμεύεις ο κούκος-αηδόνι. 
 
Δεδομένα για τον ΑΠΟΕΛ το καλοκαίρι θα είναι καυτό…
 

Δειτε Επισης

Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»