Ρονάλντο: «Είμαι ο καλύτερος τα τελευταία είκοσι χρόνια»

Προφανώς και ουδείς περίμενε από τον Πορτογάλο να δείξει μετριοφροσύνη στην απάντησή του. «Που τοποθετώ τον εαυτό μου σε ότι αφορά τους κορυφαίους τα τελευταία είκοσι χρόνια; Γενικά πιστεύω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και νομίζω ότι όσα έχω πετύχει μου επιτρέπουν να σκέφτομαι ότι είμαι ο καλύτερος» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ρονάλντο στο περιοδικό «Undici», το οποίο θα κυκλοφορήσει αύριο.   
 
Στη συνέχεια, ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε για την επίδραση που θεωρεί ότι έχει στο ποδόσφαιρο. «Οι καλύτεροι πάντα επηρεάζουν το άθλημά τους και πιστεύω ότι και εγώ έχω σημαντική επίδραση στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να πω σε τι βαθμό συμβαίνει αυτό, αλλά αυτό που έχω δείξει είναι ότι αν μπορείς να είσαι ταχύς, να πηδάς πιο ψηλά από τους υπόλοιπους, να είσαι δυνατός και έτσι να ενισχύεις ακόμα περισσότερο το ταλέντο σου, μπορείς να τα καταφέρεις. Δούλεψα πολύ σκληρά για να φτάσω σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσω να βρίσκομαι στην κορυφή. προσέχω πάρα πολύ ώστε να μπορέσω να γράψω ακόμα μεγαλύτερη ιστορία για πολλά ακόμη χρόνια» ήταν η απάντησή του. 

Ο Ρονάλντο θυμήθηκε, επίσης, και τον χαμένο τελικό της Πορτογαλία στο EURO του 2004 λέγοντας ότι η ήττα από την Ελλάδα και η απώλεια του τίτλου τον βοήθησαν. Πως; «Είμαι Πορτογάλος που αγαπώ την πατρίδα μου και είμαι περήφανος που τόσα χρόνια την εκπροσωπώ. Μετά το 2004 ένιωσα υπεύθυνος για μια νεά και σπουδαία γενιά παικτών. γνωρίζω πολλά αγόρια και κορίτσια που εμπνέονται από εμένα» κατέληξε ο Ρονάλντο. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Πέταξε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την Μάντσεστερ Σίτι η Αλ Χιλάλ
Η Φλουμινένσε σόκαρε την Ίντερ και… την έστειλε για διακοπές
Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»