Η Ελλάδα «πληγώνει» ακόμη Κριστιάνο και Παουλέτα

Η Πορτογαλία έχει υψηλές βλέψεις για ένα ακόμη Euro, ωστόσο η διοργάνωση που φιλοξένησε το 2004 και την οποία κατέκτησε η Εθνικής Ελλάδας, «στοιχειώνει» ακόμη τους Ίβηρες. Τόσο ο σταρ της «σελεσάο λούζα», Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο κι ο παλαίμαχος επιθετικός της, Πέδρο Παουλέτα, θυμήθηκαν την πικρή γεύση που τους άφησε η «ελληνική έκπληξη».
«Ο τελικός με την Ελλάδα είναι η πιο όμορφη και η πιο άσχημη στιγμή. Η πιο όμορφη γιατί το να παίζει η χώρα σου πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό, εντός έδρας, είναι μια μαγική στιγμή. Αλλά, τι απογοήτευση. Θέλαμε να πάρουμε τη ρεβάνς, μετά την αποτυχία στο εναρκτήριο ματς. Δώσαμε το μάξιμουμ. Η Ελλάδα είχε μια άμυνα από μπετόν. Πήρε το Euro και το άξιζε. Η Πορτογαλία είχε μεγάλους παίκτες, τον Φίγκο, τον Ντέκο, τον Καρβάλιο, είχε την καλύτερη ομάδα του Euro2004. Μου έκανε εντύπωση η αμυντική συνοχή της Ελλάδας και η αλληλεγγύη των παικτών της. Ήταν πολύ οργανωμένοι. Έμοιαζε η Ελλάδα με την Ατλέτικο που είδαμε αυτή τη σεζόν. Ήταν μια μεγάλη έκπληξη, απέναντι στα φαβορί. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου», υποστήριξε ο Πέδρο Παουλέτα στη “Le Parisien”.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος δεν μπορεί να ξεπεράσει με τίποτα την ήττα της εθνικής Πορτογαλίας από αυτή της Ελλάδας και την κατάκτηση του Euro2004 από την εθνική ομάδα της χώρας μας: «Ξέραμε ότι το 2004 είχαμε μια μοναδική ευκαιρία για να γίνουμε πρωταθλητές Ευρώπης. Η ήττα εκείνη ήταν σκληρή. Αλλά τίποτα δεν είναι εγγυημένο στο ποδόσφαιρο. Μια ομάδα μπορεί να είναι καλή μια ημέρα και κακή την άλλη».
Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς