Αλλάζει «προσωπείο» η άμυνα

Με τον Ρομαρίκ να έχει ήδη αποχωρήσει, τον Ρούνιε να είναι στην πόρτα της εξόδου και τον Χαφέζ να μην έχει δώσει ακόμη απάντηση σχετικά με την παραμονή του στην Ομόνοια, αντιλαμβάνεται κανείς ότι το «προσωπείο» της άμυνας των πρασίνων αλλάζει ριζικά ενόψει της νέας χρονιάς.
 
Από την περσινή βασική τετράδα της άμυνας, ο μοναδικός παίκτης που παραμένει σίγουρα στο ρόστερ είναι ο Καρλίτος για το δεξί άκρο της γραμμής. Από εκεί και πέρα, θα υπάρξουν αλλαγές. Ήδη για το αριστερό άκρο έχει αποκτηθεί ο Θανάσης Παντελιάδης, ενώ έπονται μεταγραφικές κινήσεις για το κέντρο της άμυνας.
 
Το κεντρικό δίδυμο αλλάζει άρδην, μιας και δεν υπήρξε πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Ρομαρίκ, ενώ ο Ρούνιε, αν και βρίσκεται με την αποστολή στην Αυστρία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας, το πιθανότερο θα αποχωρήσει για την Πολωνία προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Γιαγκελόνιας.
 
Συνεπώς, θα πρέπει το συντομότερο δυνατόν να καλυφθούν οι θέσεις στο κέντρο της άμυνας καθώς πλησιάζουν οι πρώτες ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Θυμίζουμε ότι οι πράσινοι θα συμμετάσχουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ που ξεκινά στις 30 Ιουνίου (η ρεβάνς είναι στις 7 Ιουλίου).
 

Δειτε Επισης

Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»