Ομόνοια: Φλορέσκου για Κάρβερ

Σε συνέντευξή του στο ΟΜΟΝΟΙΑ TV ο Γκεόργκε Φλορέσκου αναφέρθηκε στην προετοιμασία επί αυστριακού εδάφους, τις προσωπικές του φιλοδοξίες αλλά και τον νεοφερμένο προπονητή, Τζον Κάρβερ.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο Ρουμάνος μέσος στάθηκε στο γεγονός πως, μέσω του βασικού σταδίου προετοιμασίας, θα φτάσει σε πολύ καλύτερα αγωνιστικά επίπεδα και συνεπώς θα προσφέρει στην ομάδα περισσότερες βοήθειες. Δήλωσε ικανοποιημένος από τη νοοτροπία που υπάρχει στην ομάδα, εξέφρασε την άποψη πως εφαρμόζεται επιθετική φιλοσοφία από τον προπονητή, κ. Τζον Κάρβερ, ενώ αναγνώρισε το γεγονός πως οι απαιτήσεις γύρω από το πρόσωπό του είναι ιδιαίτερα υψηλές, συμπληρώνοντας πως και ο ίδιος έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του.
Τόνισε πως δουλεύει πολύ σκληρά στις προπονήσεις, προκειμένου να ανεβάσει τα επίπεδα αγωνιστικής του ετοιμότητας, ανέφερε πως θα πρέπει να πιστωθούν οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας και να βοηθηθούν στο να αναπτυχθούν με το πέρασμα του χρόνου, ενώ τόνισε πως η απόφασή του για να έρθει στην ΟΜΟΝΟΙΑ, ήταν η καλύτερη δυνατή που θα μπορούσε να πάρει.
Κλείνοντας, ζήτησε από τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και να παραμείνει ο 12ος της παίκτης.
Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Γκεόργκε Φλορέσκου, συνοδευόμενο από πλάνα της προετοιμασίας.

Πηγή: omonoia.com.cy

Δειτε Επισης

Πάει για το διπλό κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η Πάφος FC με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
«Όταν επέστρεψα σπίτι είδα αμέσως στην τηλεόραση το τρελό παιχνίδι μας με την Μπαρτσελόνα»
Ο Μαρτσίνιακ άρχοντας του τελικού μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ
Μήνυμα Τάισον σε Βιεϊρίνια-«Σε ευχαριστώ που μου έμαθες να αγαπώ αυτή την ομάδα»
Πυρά στον πρόεδρο της ΚΟΠ από Δημοσθένους-«Το μεγαλύτερο λάθος μου ότι τον έβαλα κουμπάρο»
Εμπλοκή της Σίτι στην τελειωμένη μεταγραφή Βιρτς στην Μπάγερν-Συμφωνία των Άγγλων με την Λεβερκούζεν
Σάλος με τους διαλόγους του VAR στο Μπαρτσελόνα-Ρεάλ για το χέρι του Φερμίν-«Ευτυχώς θεέ μου»! (vid)
Ξεσπάθωσε πρώην αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κατά Πετρίδη-Αφήσαμε 1,5 εκατομμύρια χρέος, σήμερα είναι 50»
Διεξάγονται τρία μεγάλα ντέρμπι-Στόχος η δεύτερη θέση για Άρη και ΑΕΚ
Μίλησε για όλους και για όλα ο Πρόδρομος-«Είπα φέρε μου κιβώτια να πακετάρω για να φύγω»