Μπέκι Βάρντι, η πιο αμφιλεγόμενη WAG!

Αν υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής στην Αγγλία που να μπορεί να ισχυριστεί ότι μέσα σε αυτή τη σεζόν έζησε καταστάσεις που δεν έχει ζήσει άλλος συνάδελφός του αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος (σχεδόν) από το πουθενά βρέθηκε στην κορυφή!

Αναδείχτηκε πρωταθλητής Αγγλίας με την Λέστερ (πρώτος της τίτλος σε 132 χρόνια ιστορίας), τερμάτισε στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Premier League (24 γκολ, ένα λιγότερο από τον Χάρι Κέιν), έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που σκόραρε σε 11 συνεχόμενα ματς ενώ κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής Αγγλιας για το Euro 2016 και διεκδικεί με αξιώσεις φανέλα βασικού στα «τρία λιοντάρια».

Νομίζετε όμως ότι τα «κατορθώματα» του 29χρονου Άγγλου επιθετικού έμειναν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου; Όχι φίλοι μου, ο Βάρντι ήταν πρώτο θέμα στα ΜΜΕ στο Νησί και ελέω της σχέσης του με την Ρεμπέκα Νίκολσον (ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια όταν γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι που έκανε ο παίκτης της Λέστερ και είχε οργανώσει η μελαχροινή καλλονή), με το ζευγάρι να έχει αποκτήσει μάλιστα μία κόρη και να αποφασίζουν τελικά να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Αυτό έγινε λίγο πριν μπει το καλοκαίρι, στο κάστρο Πέκφορτον του Τσέσαϊρ, με τον Τζέιμι Βάρντι να ανταλλάσει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης με την σύντροφό του Μπέκι και στο μυστήριο να δηλώνουν «παρών» από πλευράς της πρωταθλήτριας Λέστερ οι συμπαίκτες του Μόργκαν, Σλουπ, Βασιλιέβσκι και Μουρ.

Αυτό που πρέπει να σας πω όμως ότι είναι η «είδηση» στο γάμο του Βάρντι δεν ήταν οι παρόντες αλλά οι απόντες και συγκεκριμένα οι γονείς του 29χρονου φορ, Φιλ και Λίζα, που δεν θέλουν να βλέπουν ούτε... ζωγραφιστή τη νύφη τους και αποφάσισαν να απέχουν από το μυστήριο, ενώ έχουν να μιλήσουν και έναν χρόνο με τον άλλοτε άσο της Φλίτγουντ Τάουν.
«Δεν είναι σωστό να μιλάμε για αυτό το πράγματα τώρα. Από τότε που αυτή εμφανίστηκε στο προσκήνιο χάλασε η σχέση μας με το παιδί μας. Είναι κρίμα και πολύ λυπηρό. Παρόλα αυτά είμαι ο μεγαλύτερος φαν του από απόσταση και είμαι υπερήφανος για αυτόν», δήλωσε σχετικά ο Φιλ Βάρντι.

Δεν είναι όμως μόνο οι γονείς του που έλειψαν από τον γάμο αλλά και η άλλη κόρη του Βάρντι, από την πρώην σύντροφό του Έμα Ντάγκετ. Το ζευγάρι ζήτησε να είναι και η 5χρονη Έλα στο πάρτι γάμου αλλά η μητέρα της δεν της επέτρεψε να παραστεί...
Ποια είναι όμως η Ρεμπέκα Νίκολσον (αυτό είναι το πλήρες της όνομα), η οποία «έκλεψε την καρδιά» του Βάρντι, κέρδισε τη... μάχη με τους γονείς του και ετοιμάζεται να καταπλήξει και τη Γαλλία ακολουθώντας τον άσο των «τριών λιονταριών» στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2014. Ο Larrys έκανε homework και σας προσφέρει στο πιάτο την ιστορία της:

✔ Η πρώην διοργανώτρια πάρτι γνωρίστηκε με τον Βάρντι τον Ιανουάριο του 2014 όταν προσλήφθηκε για να σχεδιάσει το πάρτι γενεθλίων του παίκτη στο νυχτερικό κέντρο "Viper Rooms" στο Σέφιλντ.

✔ Είναι 34 ετών και κατά πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον αγαπημένο της.

✔ Η μελαχρινή καλλονή έχει έναν 5χρονο γιο με τον αμυντικό της Harrogate Town, Λουκ Φόστερ, καθώς και μία 10χρονη κόρη από άλλη σχέση της. Έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, πρώτο με τον Βάρντι, τον Δεκέμβριο του 2014.

✔ Έχει δηλώσει πως θαυμάζει τους Ντέιβιντ και Βικτόρια Μπέκαμ αλλά δεν προσπαθεί σε καμία περίπτωση εκείνη και ο Βάρντι να γίνουν οι νέοι Posh και Becks. "Είμαστε ακόμα η Μπέκι και ο Τζέιμι, εκείνοι αποτελούν πρότυπα. Θαυμάζω την Βικτόρια ως γυναίκα επιχειρηματία. Είναι πετυχημένη και έχω απόλυτο σεβασμό για αυτή".

✔ Όταν ήταν ακόμα έφηβη έκανε τον πρώτο της γάμο, με τον Μαρκ Γκόντεν.

✔ Την περίοδο που ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Γκόντεν, τον απάτησε με τον Πίτερ Αντρέ, αστέρα του τηλεοπτικού ριάλιτι "Strictly Come Dancing" κάτι όμως για το οποίο έχει μετανιώσει. Διαβάστε προσεκτικά το γιατί: «Ήξερα ότι ο γάμος μου είχε τελειώσει και πήγα μαζί του. Ήταν πολύ γυμνασμένος και νόμιζα πως θα ήταν φανταστικός εραστής, μέχρι που κατέβασε το παντελόνι του. Ήταν ο χειρότερος εραστής που είχα ποτέ, δεν προσπάθησε καν να με ικανοποιήσει. Είχε το μικρότερο π@@@ που έχω δει ποτέ, σαν ένα σοκολατάκι, ενώ η ερωτική πράξη δεν κράτησε ούτε  πέντε λεπτά».

✔ Λίγες ημέρες πριν τον γάμο της με τον Τζέιμι Βάρντι φωτογραφήθηκε με λευκά εσώρουχα για λογαριασμό της αγγλικής "Sun". Περιττό να πούμε ότι έκανε... θραύση η φωτογράφιση.

✔ Ο γάμος της με τον πρώτο της σύζυγο κράτησε μόλις έξι μήνες με τον Μαρκ Γκόντεν να μην της κρατάει πάντως κακία: «Η Μπέκι είναι εμφανίσιμη και πάντα ξόδευε χρόνο και χρήμα για την εμφάνισή της. Μπορώ να της ευχηθώ μόνο τα καλύτερα και ελπίζω να είναι ευτυχισμένη».

✔ Όταν δεν απαντάει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter είτε σε φανς είτε σε «εχθρούς» του αγαπημένου της, διευθύνει την ακαδημία "V9" που έφτιαξε ο Βάρντι μέσω της οποίας ευελπιστεί να βοηθήσει ερασιτέχνες παίκτες να βρουν κάποια ανοιχτή πόρτα προς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Πηγή: Sport24.gr  

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς