Μέσι, Μέσι, Μέσι... και τάλιρο η Αργεντινή! (vid)

Με έναν εκπληκτικό Λιονέλ Μέσι να μπαίνει ως αλλαγή σημειώνοντας χατ τρικ, η Αργνετινή σκόρπισε τον Παναμά (5-0) που έπαιζε με δέκα από το 30' και προκρίθηκε στους «8» του Copa America.
Τι κι αν μπήκε ως αλλαγή με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα; Ο αρχηγός της «αλμπισελέστε» που έχασε την πρεμιέρα του Copa America με τη Χιλή λόγω τραυματισμού, επέστρεψε... αγριεμένος και πρόλαβε να πετύχει χατ τρικ εναντίον των Παναμέζων. Μόλις επτά λεπτά χρειάστηκε άλλωστε μετά την είσοδό του στο ματς για να βρει δίχτυα ο σταρ της Μπαρτσελόνα, έστω και με τη βοήθεια της τύχης, καθώς η μπάλα κόντρα στο πρόσωπο του Ιγκουαΐν, στρώθηκε στον ίδιο και δεν θα μπορούσε να μη... σκοτώσει τον Πενέδο.
Το νερό στο αυλάκι βέβαια για τη νίκη των Αργεντινών είχε ήδη μπει από το πρώτο ημίχρονο. Μόλις στο 7' άλλστε ο Οταμέντι άνοιξε το σκορ, ενώ στο 31' ο Γοδόι άφησε τους Παναμέζους με δέκα αντικρίζοντας τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ολα πλέον είχαν γίνει τυπική διαδικασία.
Το πραγματικό αριστούργημα ωστόσο ήταν το δεύτερο γκολ του Λίο, ο οποίος με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ με το μαγικό αριστερό του πόδι, έστειλε τη μπάλα εκεί που... δεν πιάνεται, κάνοντας το 3-0΄(78'). Κι όμως, δεν σταμάτησε εκεί, καθώς στο 87' με ένα προσωπικό σλάλομ πέτυχε και τρίτο τέρμα, ενώ στη συνέχεια τρία λεπτά μετά έφτιαξε και το 5-0 για την ομάδα του Μαρτίνο. Με μία φοβερή μακρινή μπαλιά, βρήκε τον Ρόχο, εκείνος έστρωσε στον Αγκουέρο που επίσης μπήκε αλλαγή κι έβαλε το... κερασάκι στην τούρτα. 
Μοναδικό δυσάρεστο για τους Αργεντινούς ήταν ο τραυματισμός του Ντι Μαρία που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 43', με τον Λαμέλα να παίρνει τη θέση του. Στην πρώτη θέση του ομίλου πλέον με έξι βαθμούς, εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, ενώ οι Παναμέζοι θα κυνηγήσουν το δεύτερο εισιτήριο απέναντι στην κάτοχο του τίτλου Χιλή.
Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Πηγή: sdna.gr
  

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς