Νέες σειρήνες για Λαΐφη

Κάθε πιθανότητα μεταγραφής του σε ομάδα του εξωτερικού θα εξαντλήσει ο Κωνσταντίνος Λαΐφης.
 
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής θεωρεί ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνει το βήμα και εφόσον βρεθεί ομάδα που να ικανοποιεί τις φιλοδοξίες του και παράλληλα αποζημιώσει την Ανόρθωση θα αποχωρήσει από την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Οι διαπραγματεύσεις με την Αύστρια Βιέννης παραμένουν στάσιμες μετά την αρνητική απάντηση των αυστριακών στην αντιπρόταση της Ανόρθωσης, η οποία ζήτησε 500 χιλιάδες ευρώ συν ποσοστό 20% σε περίπτωση μεταπώλησης του 23χρονου ποδοσφαιριστή.
 
Αν και η ομάδα του Τόρστεν Φινκ δεν ανέβασε την προσφορά της (400 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους 100 χιλιάδων ευρώ εφόσον προκριθούν στους ομίλους του Europa League), δεν αποκλείεται να επανέλθει.
 
Στην Ανόρθωση δήλωσαν ξεκάθαρα ότι ναι μεν είναι προς πώληση ο Λαΐφης, από τη στιγμή μάλιστα που η «Κυρία» έχει άμεση ανάγκη ρευστό, εντούτοις δεν πρόκειται να ξεπουλήσει το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο.
 
Ο ατζέντης του Λαΐφη ψάχνει στο εξωτερικό για ενδιαφερόμενες ομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες έχει προσεγγιστεί από ανθρώπους της Ουτρέχτης. Στην ολλανδική ομάδα δούλεψε στο παρελθόν ο πρώην τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης, Σταν Φαλξ.
 
Μένει να διαφανεί κατά πόσο η αρχική προσέγγιση της Ουτρέχτης θα μετατραπεί σε επίσημη πρόταση και αν μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Ανόρθωσης.  
 
Επίσημη διάψευση για Σονγκό
Παρά τα δημοσιεύματα στον ισπανικό Τύπο που φέρουν την Ανόρθωση να ενδιαφέρεται γι’ απόκτηση του Τζόναθαν Σονγκό, στην ομάδα της Αμμοχώστου ξεκαθαρίζουν πως ο ποδοσφαιριστής δεν ενδιαφέρει τους Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε.
 
Περιμένουν Μαϊσουράτζε
Την απάντηση του Ιράκλι Μαϊσουράτζε στην πρόταση που του έχει κατατεθεί περιμένουν στην Ανόρθωση. Ο γεωργιανός ανασταλτικός μέσος έχει αποκαλύψει, μιλώντας σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του, ότι δέχθηκε κρούση και από την Ομόνοια και τις επόμενες μέρες θ’ αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα