Τρελαίνει τον Τιμούρ και ο κύριος Αντωνάκης

Πληροφορίες που εξασφαλίσαμε αναφέρουν πως ο Τιμούρ Κετσπάγια, κατά το διάστημα της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ, είχε άψογη συνεργασία με τον κ. Αντωνάκη.
 
Ο πρώην φροντιστής των γαλαζοκιτρίνων που αφιέρωσε τη ζωή του στον ΑΠΟΕΛ και είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα στον «Αρχάγγελο» κάνει εξαιρετική δουλειά και ο γεωργιανός προπονητής θέλει να τον πάρει στην ΑΕΚ.
 
Ας σοβαρευτούμε λιγάκι. Από τη μέρα που ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει αναλάβει τον πάγκο της ΑΕΚ, στα πρωτοσέλιδα του ελλαδικού Τύπου έχει παρελάσει η μισή ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ως ενδιαφερόμενοι στόχοι της ΑΕΚ.
Καρλάο, Πιέρος Σωτηρίου, Αρτυματάς, Εφραίμ και πάει λέγοντας. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ και αποτελούν τα μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία των πρωταθλητών.
 
Σαφέστατα και η προοπτική της μεταγραφής στο εξωτερικό ενδεχομένως να ενδιαφέρει κάποιους από αυτούς, ενώ η σχέση που ανέπτυξαν με τον Τιμούρ Κετσπάγια ήταν εξαιρετική. Ο ΑΠΟΕΛ σε καμία περίπτωση δεν προτίθεται να πουλήσει ποδοσφαιριστή αν δεν πάρει το κατάλληλο αντίτιμο.
 
Από επίσημα χείλη τονίζεται πως η ΑΕΚ δεν έχει προσεγγίσει τον ΑΠΟΕΛ για κανένα ποδοσφαιριστή και τα περισσότερα (αν όχι όλα)  δημοσιεύματα ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ούτε καν στον Καρλάο δεν έχει γίνει κρούση, αν και ο βραζιλιάνος στόπερ είχε τάσεις φυγής.
 
Ο 30χρονος κεντρικός αμυντικός επέστρεψε στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ και μάλιστα εμφανίζεται έτοιμος να μπει σε διαδικασία ανανέωσης του συμβολαίου του. 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα