Μαργκάσα: «Θα παίζουμε με διαφορετικό τρόπο»

Στο γεγονός πως Ομόνοια θα παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού, εστίασε ο Ρενάτο Μαργκάσα, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου. Παράλληλα, ο έμπειρος Πορτογάλος σημείωσε πως χρειάζεται χρόνος για να εμπεδωθεί η φιλοσοφία του νέου προπονητή, ωστόσο εκτίμησε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο. 
 
Ο Ρενάτο Μαργκάσα δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται και η οποία στοχεύει στη δημιουργία μίας νέας ομάδας, από ένα νέο τεχνικό επιτελείο και υπογράμμισε πως οι προπονήσεις πραγματοποιούνται σε πολύ καλό επίπεδο, ενώ θετικά σχόλια έκανε για την οργάνωση και τη συγκέντρωση που υπάρχει. 
 
Επεσήμανε πως οι πιο παλιοί παίκτες αναγνωρίζουν την ευθύνη που έχουν για να πάρουν την ομάδα στην πλάτη τους, στο ξεκίνημα της σεζόν και παράλληλα να στηρίξουν τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, αλλά και τους πολλούς νεαρούς που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό. 
 
Εξέφρασε τη σιγουριά πως η ομάδα θα είναι έτοιμη στο πρώτο της Ευρωπαϊκό παιχνίδι, τόνισε πως τη δεδομένη χρονική στιγμή χρειάζεται ηρεμία για να μπορέσει να δημιουργηθεί, από την αρχή, ένα δυνατό σύνολο. 
 
Όσο για τον εαυτό του, δήλωσε περήφανος που είναι για αρκετά χρόνια ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, κάτι που, όπως σημείωσε, τον γεμίζει με ευθύνες, ενώ έδωσε την υπόσχεση πως θα συνεχίσει να καταθέτει όλες του τις δυνάμεις στο γήπεδο. 
 
Κλείνοντας, ο Ρενάτο Μαργκάσα έστειλε το μήνυμα πως για να έρθουν επιτυχίες και να υλοποιηθούν οι στόχοι, θα πρέπει η ομάδα να είναι πάνω από όλα. Ακόμη, απευθύνθηκε στον κόσμο της Ομόνοιας και του ζήτησε να παραμείνει δίπλα στην ομάδα. 
 
Πιο κάτω παραθέτουμε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ρενάτο Μαργκάσα, συνοδευόμενο από πλάνα της προετοιμασίας στο Σέφαου. 
 
 

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου