Ομόνοια: Out το μισό ρόστερ

Προφανώς η δυναμική του (όποιου) αντιπάλου στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ δεν (θα) τρομάζει. Προφανώς η Ομόνοια ακόμη και με το νυν ρόστερ θα έχει τον πρώτο λόγο για την είσοδο στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Προφανώς η εντός συνόρων πορεία είναι πιο σημαντική από την αντίστοιχη στην Ευρώπη. Προφανώς η προσεκτική στελέχωση είναι προτιμότερη από τη βιαστική.
Σε όλα αυτά τα προφανή, ωστόσο, υπάρχει και αντίλογος. Ένα εξ ίσου προφανές αντεπιχείρημα. Και αυτό είναι πως το «τριφύλλι» χρήζει άμεσης και σημαντικής μεταγραφικής ενίσχυσης. Με τη διαφαινόμενη ως βέβαιη αποχώρηση του Αντρέ Σκέμπρι (σ.σ. έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μποαβίστα για διετές συμβόλαιο) ο αριθμός των αποχωρήσεων από το ρόστερ της περασμένης περιόδου φτάνει πλέον τη μία ντουζίνα.
Δώδεκα ποδοσφαιριστές από τους συνολικά 27 που ολοκλήρωσαν τη σεζόν, με την προοπτική να γίνουν 14, αν κάτι στραβώσει (και) με την περίπτωση Νούνο Ασίς. Στη θέση των αποχωρησάντων Μπρανέσκου, Ράμος, Ρούνιε, Ρομαρίκ, Καντούτσης, Χαφέζ, Καμπράλ, Μπεμπέ, Κιρμ, Κασμί, Εζέ, Σκέμπρι έχουν αποκτηθεί μέχρι στιγμής οι Κότσαρης, Παντελιάδης και Αγκάγεφ.
Ο Νίκος Νταμπίζας ευρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με υποψήφιους νεοφερμένους και εκτιμάται πως ως το τέλος της εβδομάδας θα έχουν ντυθεί στα πράσινα τουλάχιστον ένας στόπερ και ένας επιθετικός. Σε πέντε μέρες, άλλωστε, το «τριφύλλι» είναι υποχρεωμένο να δηλώσει το ρόστερ του για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα του.
Το πλέον ουσιώδες, ωστόσο, είναι πως η Ομόνοια κινείται στο παζάρι για παίκτες σε θέσεις-κλειδιά και θα είναι προς όφελός της οι νεοφερμένοι να τεθούν το συντομότερο δυνατόν υπό τις οδηγίες του Τζον Κάρβερ, προκειμένου να προσαρμοστούν και να αφομοιώσουν τη φιλοσοφία του έγκαιρα.
  

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα