Όταν ο Ντάρμπισαϊρ σκόραρε με… αμνησία (βίντεο)

Η 2α Μαΐου 2009 είναι μια μέρα που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει ένας οπαδός του Ολυμπιακού Πειραιώς ή της ΑΕΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας στον ανεπανάληπτο τελικό που είχε 8 γκολ και 34 εκτελέσεις πέναλτι!
 
Ο Ματ Ντάρμπισαϊρ που σκόραρε με κεφαλιά και έστειλε το ματς στην παράταση, μίλησε στο olympiacos.org για εκείνον τον αλησμόνητο τελικό στο ΟΑΚΑ.
 
«Μπορώ να πω ότι αυτό το ματς ήταν το πιο συναρπαστικό της καριέρας μου ως τώρα. Το βλέπω ξανά και ξανά και είναι βέβαιο πως θα μείνει στην καρδιά μου για πάντα», λέει ο Ματ ενθυμούμενος όλα όσα συνέβησαν εκείνο το βράδυ. Ή μάλλον, τα περισσότερα γιατί, όπως παραδέχεται, ήταν τόσο έντονες οι ζαλάδες από το χτύπημα που είχε δεχθεί που για μερικά λεπτά δεν είχε πλήρη συναίσθηση!
 
«Θυμάμαι να σηκώνομαι για κεφαλιά και να... συνθλίβομαι και να πέφτω στο έδαφος. Θυμάμαι ότι ζαλιζόμουν πολύ. Ήξερα ότι απομένουν μερικά δευτερόλεπτα ως το τέλος του αγώνα και το μόνο που ήθελα ήταν να μπω ξανά στον αγωνιστικό χώρο.
Μόλις που κρατιόμουν στα πόδια μου και δεν μπορούσα καλά καλά να σκεφτώ τι είχε συμβεί. Μπήκα όμως στο γήπεδο κι ενώ απέμεναν μερικά δευτερόλεπτα δέχθηκα την κεφαλιά-πάσα του Ντιόγκο και κατάφερα με μια νέα κεφαλιά να σκοράρω. Τι απίστευτη στιγμή για μένα και την ομάδα! Πραγματικά δεν είχα απόλυτη συναίσθηση για λίγο μετά το χτύπημα και γι' αυτό βγήκα εκτός αγωνιστικού χώρου. Μπορώ και θυμάμαι όμως τους πανηγυρισμούς και όλα όσα συνέβησαν μετά. Τί νύχτα κι αυτή», συνεχίζει.
 
Εκείνος ο τελικός τον έχει... χαράξει, όπως άλλωστε τους περισσότερους. Γι' αυτό και όταν δεν είναι στην καλύτερη δυνατή ψυχολογία, τον βλέπει για να αισθανθεί καλύτερα. «Πάντα, όταν είμαι στα... κάτω μου, φέρνω στην επιφάνεια της μνήμης μου υπέροχες στιγμές της καριέρας μου. Τότε λοιπόν συνειδητοποιώ πόσο τυχερός ήμουν στη ζωή και την καριέρα μου για να παίξω σ' έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός και να βάλω τόσο σπουδαία γκολ», εξομολογείται.
 

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»