Σόουζα: «Ενθουσιασμένος από το όραμα της ΑΕΛ…»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα www.ael-fc.com το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Λεμεσού, Λούκας Σόουζα.  

«Δεν σας το κρύβω ότι είχα πάρα πολλές προτάσεις από διάφορες χώρες της Ευρώπης για να συνεχίσω την καριέρα μου αλλά και από την Κύπρο. Προτίμησα να έρθω στην ΑΕΛ για ένα πολύ σημαντικό λόγο.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Σοφοκλέους με τον οποίο μίλησα σήμερα είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ μεγάλα όνειρα γι’ αυτό τον Σύλλογο. Επίσης, μίλησα σήμερα και με τον προπονητή της ομάδας κ. Χριστοδούλου ο οποίος επίσης με έπεισε ότι είναι πάρα πολύ φιλόδοξος για την χρονιά που έρχεται αλλά και τις επόμενες με την ΑΕΛ.

 Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος από το όραμα που έχουν και οι δυο για την ομάδα. Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο έρχομαι κι’ εγώ στην ΑΕΛ. Επειδή έχω μεγάλα όνειρα και στόχους για την καριέρα μου».

Τι ξέρεις για την ΑΕΛ;
«Ήδη γνωρίζω αρκετά πράγματα. Φρόντισα κι’ έμαθα πολλά. Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσω να μάθω όσα περισσότερα γίνεται για να έρθω όσο πιο προετοιμασμένος γίνεται. Ήδη παρακολούθησα βίντεο από αγώνες της ομάδας μας και αυτό που με εντυπωσίασε είναι ο κόσμος. Με ενθουσίασε η γεμάτη κερκίδα και η ατμόσφαιρα που φτιάχνουν οι φίλαθλοι της ΑΕΛ. Σε λίγες μέρες θα είμαι μαζί τους. Να τους δώσετε τα χαιρετίσματα μου και να τους μεταφέρετε την αγωνία μου για να τους συναντήσω.

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»