ΑΕΚ: Τα δεδομένα για τους «φευγάτους»

Εκτός από το μεταγραφικό μέτωπο και το αντίστοιχο ευρωπαϊκό (με την επερχόμενη κλήρωση για τον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ) στην ΑΕΚ υπάρχει και το μέτωπο των αποδεσμεύσεων. Σε αυτό εντάσσονται τόσο οι ποδοσφαιριστές που δεν συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Τσάβι Ρόκα για την επερχόμενη περίοδο (βλέπε Νίνου, Μαρτσίνιακ) όσο και εκείνοι που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν στους Λαρνακείς (βλέπε Μυτίδης).
Σε ό,τι αφορά τον Ρουμάνο στόπερ και τον Πολωνό αριστερό μπακ, αμφότεροι επέστρεψαν σήμερα από την άδειά τους και ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της ομάδας. Και οι δύο άλλωστε διατηρούν συμβόλαιο με τους «κιτρινοπράσινους» και πρέπει να βρεθεί συμβιβαστικής λύση, προκειμένου ν’ αποχωρήσουν.
Για τον Μυτίδη υπάρχει η εκκρεμότητα του συμβολαίου, καθώς ο παίκτης διατείνεται πως αυτό έχει εκπνεύσει, η δε ΑΕΚ πως έχει ανανεωθεί μονομερώς. Το γυαλί μεταξύ των δύο πλευρών ωστόσο έχει ραγίσει (εδώ και καιρό) και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους μετά τη λήξη της μεταξύ τους διαμάχης.
Για τον διεθνή επιθετικό ενδιαφέρον έχουν επιδείξει η Φορτούνα Ντίσελντορφ και σύλλογος από την Έρεντιβιζι (α’ κατηγορία Ολλανδίας), ενώ στη λίστα των μνηστήρων έχουν προστεθεί και ομάδες από τη Superleague (Ηρακλής, Λάρισα, Πλατανιάς). Για τον ίδιο τον παίκτη πάντως προτεραιότητα είναι η συνέχιση της καριέρας του σε προηγμένο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.
  

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»