Ψάχνει αντικαταστάτη του Ασίς ο Νταμπίζας

Για απόκτηση επιτελικού μέσου που θα προορίζεται ως βασικός στην Ομόνοια της νέας περιόδου προσανατολίζεται ο Νίκος Νταμπίζας.
 
Ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» ενημέρωσε για την πρόθεση του τον Νούνο Ασίς σε συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τετάρτης (1/6).
 
Ο Ελλαδίτης διαβεβαίωσε τον Πορτογάλο μέσο ότι πρόθεση του είναι να τον διατηρήσει στο «Ηλίας Πούλλος», ωστόσο του ξεκαθάρισε πως η ενίσχυση με επιτελικό μέσο είναι επιτακτική ανάγκη καθώς ο Ασίς θα εκτίσει ποινή έξι αγωνιστικών σε ευρωπαϊκούς αγώνες.
 
Σε συνδυασμό με το προχωρημένο της ηλικίας του (βαδίζει στα 39) ο Νταμπίζας κρίνει ότι επιβάλλεται το «δεκάρι» που θ’ αποκτηθεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Το μέλλον του Ασίς θα ξεκαθαρίσει σύντομα με την Ομόνοια να καταθέτει τα επόμενα εικοσιτετράωρα πρόταση ανανέωσης στον Πορτογάλο μέσο.
 
Με τα υφιστάμενα δεδομένα δύσκολα θα προκύψει συμφωνία με τον Αντρέ Σκέμπρι, ο οποίος ολοένα και απομακρύνεται από την Ομόνοια, ενώ στο στρατόπεδο του τριφυλλιού λένε με σιγουριά ότι στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς, τη Δευτέρα (6/5) θα είναι παρών ο νέος προπονητής. 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα