Η Gracenote στέφει πρωταθλήτρια Ευρώπης την Γαλλία!

H Gracenote, που ειδικεύεται σε ανάλυση δεδομένων στο χώρο του αθλητισμού, δημοσίευσε τις προβλέψεις της ενόψει της έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (10 Ιουνίου - 10 Ιουλίου) που θα γίνει αυτό το καλοκαίρι στα γήπεδα της  Γαλλίας, προβλέψεις που φτάνουν μάλιστα μέχρι το... τέλος του δρόμου και αφορούν την ομάδα που θα σηκώσει στο φινάλε το βαρύτιμο τρόπαιο. 
 
 
Όσον αφορά στα έξι γκρουπ, βγάζει για κάθε ομάδα την πιθανότητα που έχει για πρόκριση στη νοκ-άουτ φάση των "16" (σε ποσοστό επί τοις εκατό), ενώ υπάρχει η εκτίμηση πως τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι τα: Ισπανία-Αγγλία και Γερμανία-Γαλλία. 
 
 
Από εκεί και πέρα η πρόβλεψη της εταιρίας είναι πως Γαλλία και Ισπανία θα πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο "Saint-Denis" όπου εκεί η διοργανώτρια Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, που θα είναι το πρώτο της μετά το Euro 2000.

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς
Η Λίβερπουλ δίνει χρήματα και παίκτη στην Κρίσταλ Πάλας για τον Γκουεχί
Σκέψεις Μέσι για μεταγραφή σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα
Πέταξε έξω από το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων την Μάντσεστερ Σίτι η Αλ Χιλάλ
Η Φλουμινένσε σόκαρε την Ίντερ και… την έστειλε για διακοπές
Κολομβία: Ο 39χρονος Ροδαγιέγκα με... μισό πόδι, σκόραρε και έστεψε την ομάδα του πρωταθλήτρια
Το Κατάρ ενδιαφέρεται να θέσει εκ νέου υποψηφιότητά για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2029
Ζαφείρης μέχρι το 2027 στη Σλάβια Πράγας-«Νιώθω σαν στο σπίτι μου, ετοιμαστείτε για όσα έρχονται»