Έτοιμη να «αρπάξει» τον Σκέμπρι η ΑΕΚ

Η οικονομική διαφορά που χωρίζει την Ομόνοια με τον Αντρέ Σκέμπρι μοιάζει αγεφύρωτη και παρά την επιθυμία του Μαλτέζου επιθετικού να παραμείνει στο «Ηλίας Πούλλος», δύσκολα θα επιτευχθεί συμφωνία γι’ ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.
 
Για τον πρώτο σκόρερ του τριφυλλιού ενδιαφέρεται και μάλιστα έντονα η ΑΕΚ, με τον Τσάβι Ρόκα να παρακολουθεί υπομονετικά τις εξελίξεις και να ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινοπράσινα τον ποδοσφαιριστή εφόσον ναυαγήσουν οριστικά οι προσπάθειες της Ομόνοιας για να τον διατηρήσει στο ρόστερ.
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online από τις 18 Μαΐου, αμέσως μετά το τέλος του τελικού κυπέλλου, είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σκέμπρι (Δείτε εδώ το δημοσίευμα: Πολιορκεί Σκέμπρι η ΑΕΚ).
Η προσφορά των δευτεραθλητών αφήνει ικανοποιημένο τον 30χρονο επιθετικό, εντούτοις τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο πριν πέσουν οι υπογραφές ακόμα και στο ενδεχόμενο αποχώρησης του από την Ομόνοια.
 
Το δεδομένο είναι πως το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σκέμπρι είναι υπαρκτό και από τη στιγμή που η οικονομική διαφορά μεταξύ που χωρίζει την Ομόνοια και τον ποδοσφαιριστή δύσκολα θα καλυφθεί, ο δρόμος για μεταγραφή του Μαλτέζου επιθετικού στην ΑΕΚ είναι ορθάνοικτος.
 
Ανασταλτικός παράγοντας αποτελεί το γεγονός πως ο Σκέμπρι θα ταξιδέψει στην Αμερική για το μήνα του μέλιτος, ενώ η ΑΕΚ αρχίζει το απόγευμα της Πέμπτης (2/6) την προετοιμασία της ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων στο Europa League στις 30 Ιουνίου. 
 

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν