Κάρβερ: «Να πιστέψουμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε ομάδα της Premier League»

Ενδιαφέρουσες δηλώσεις έκανε με το τέλος του πρώτου φιλικού της Ομόνοιας επί πολωνικού εδάφους ο τεχνικός των πρασίνων, Τζον Κάρβερ.
 
Ο Άγγλος προπονητής αναφέρθηκε στο αγαπημένο του 4-4-2 και επεσήμανε πως θέλει να περάσει νοοτροπία νικητή στους παίκτες του τριφυλλιού.
 
Για το σημερινό παιχνίδι:
«Αυτά που κρατάω είναι πως πήραν χρόνο συμμετοχής 6-7 παιδιά από τη δεύτερη ομάδα αλλά είναι σημαντικό που πήραν και χρόνο συμμετοχής παίκτες όπως ο Χριστοφή και ο Μπαντιμπανγκά. Δεν ανησυχώ για το αποτέλεσμα.
Το αποτέλεσμα που μας ενδιαφέρει είναι τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλουμε να μοιράζουμε το χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές».
 
Για τη φιλοσοφία του:
«Μου αρέσει να παίζω με δύο επιθετικούς, σε ένα σύστημα 4-4-2. Θέλω να γίνει πιο δημιουργική η Ομόνοια. Έχω ένα άσο στο μανίκι, αλλά δεν θα το κρατήσω αποκαλύψω τώρα. Όταν ήρθα στη Κύπρο, γνώριζα μόνο τον Σέρινταν. Θέλω να μάθω όλους τους παίκτες μου».
 
Για τη προσαρμογή του:
«Δεν είναι εύκολη η προσαρμογή. Υπάρχει μεγάλη διαφορά στη κουλτούρα και τη νοοτροπία των παικτών. Για παράδειγμα πρέπει να ξέρω αν έχουν οικογένειες, φιλενάδες. Είναι πολύ σημαντικό. Θέλω να έχουμε τη σωστή νοοτροπία. Θέλω να τους κάνω να πιστέψουν πως ακόμη και απέναντι σε ομάδα της Premier League, μπορούμε να κερδίσουμε. Ευχαριστώ όλους όσους εργάζονται στην Ομόνοια και με βοηθούν σημαντικά».
 
Για τον Νίκο Νταμπίζα:
«Εργάζεται πολύ σκληρά ο Νταμπίζας για να φέρει παίκτες ποιότητας για να μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο. Τα πρώτα δείγματα γραφής είναι πολύ καλά. Ειδικά ο Ματ είναι σπουδαίος παίκτης και τον γνωρίζω καλά. Όταν είναι έτοιμος, μπορεί να μας δώσει πολλά γκολ».
 
Για την κλήρωση:
«Θα δούμε κάποια παιχνίδια για να είμαστε έτοιμοι για το επίσημο παιχνίδι». Για το αν έμαθε κάποια ελληνική λέξη: «Για μας, cheers!»
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος