Προτιμά ΑΕΚ ο Λαΐφης, αλλά

Το κεφάλαιο Κωνσταντίνος Λαΐφης δεν έχει κλείσει για την ΑΕΚ. Ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει πολύ καλή άποψη για τον διεθνή ποδοσφαιριστή και θα ήθελε να τον έχει στο ρόστερ του «Δικεφάλου».
 
Το ενδιαφέρον των «κιτρινόμαυροι» μετατράπηκε σε επίσημη πρόταση, η οποία όμως απορρίφθηκε ασυζητητί από την Ανόρθωση, καθώς ήταν κοντά στις 150 χιλιάδες ευρώ και έμψυχα ανταλλάγματα.
 
Την ίδια ώρα η ομάδα της Αμμοχώστου απέρριψε δύο προτάσεις της Αούστρια Βιέννης, η οποία πρόσφερε 400 χιλιάδες ευρώ συν μπόνους (50 χιλιάδες ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Europa League και 100 χιλιάδων εφόσον περάσουν στους ομίλους του Champions League) και ποσοστό μεταπώλησης 10%.
 
Η «Κυρία» δείχνει τάση να μην ξεπουλήσει το μεγαλύτερο περιουσιακό της στοιχείο με λιγότερα από 600 χιλιάδες ευρώ, όσα προνοεί η ρήτρα αγοράς του. Έχοντας αυτό κατά νου η επιθυμία της ΑΕΚ ν’ αποκτήσει τον Λαΐφη μόνο εύκολη δεν είναι.
 
Ο 23χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του και η προοπτική της ΑΕΚ (και λόγω Τιμούρ) είναι αυτή που τον δελεάζει περισσότερο. Το μπαλάκι είναι στα χέρια της ελληνικής ομάδας, η οποία έχει αντιληφθεί πως για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Λαΐφη πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση και όχι να δώσει στην Ανόρθωση τους «κομμένους» του ρόστερ της (Πλατέλας, Ανάκογλου). 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος