Βγήκαν «μαχαίρια» στην Ομόνοια

Ο συνδυασμός «Εμπρός Ομόνοια» με ανακοίνωση του κατηγορεί τον Αντώνη Τζιωνή ότι αναδιατύπωσε και εν τέλει υιοθέτησε το δικό του πλάνο στρατηγικής ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης.
 
Η ανακοίνωση
"Μελετώντας το πλάνο του συνδυασμού εκλογής του κ. Αντώνη Τζιωνή, σε κάποια φάση παρασυρθήκαμε νομιζόμενοι ότι διαβάζαμε το δικό μας πλάνο. Πλάνο το οποίο μας πήρε περισσότερο από ένα χρόνο να στηθεί, μετά από ξενύχτια, έρευνες και αναλύσεις, μαζί με όλα τα συστατικά που χρειάζονται για να στηθεί ένα πλάνο με στόχους και όραμα για ένα μεγάλο σωματείο όπως είναι η Ομόνοια.
Για όσους δεν γνωρίζουν, για να στηθεί ένα πλάνο για την αναδιοργάνωση ενός σωματείου του βεληνεκούς της Ομόνοιας, χρειάζεται έρευνα, συλλογή και ανάλυση δεδομένων. Είναι δεκάδες οι προτάσεις επί προτάσεων και χιλιάδες οι λέξεις λεπτομερούς ανάλυσης που κρύβονται πίσω από μια απλή περιγραφική παράγραφο. Αυτό θα πει επαγγελματισμός και σοβαρή δουλειά. Το να παραφράζεις, να αναδιατυπώνεις και εν τέλει να υιοθετείς ένα τέτοιο πλάνο μέσα σε 3 μέρες είναι οτιδήποτε άλλο παρά σοβαρό.
Η ουσία είναι να έχεις εμπιστοσύνη ότι ένα τέτοιο πλάνο θα εφαρμοστεί. Για να εφαρμοστεί χρειάζεσαι τα κατάλληλα καταρτισμένα άτομα και τα ιστορικά πεπραγμένα στο σωματείο μας μιλούν από μόνα τους. Από την άλλη για όλα τα άτομα του συνδυασμού τα οποία δούλεψαν, ξενύχτισαν και στερήθηκαν προσωπικό χρόνο αλλά και χρόνο από τις οικογένειες τους είναι μεγάλη ευχαρίστηση και ανταμοιβή για όλη αυτή τη σκληρή δουλειά που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν. Το μόνο που μένει είναι τα μέλη να μας αναγνωρίσουν για αυτή την προσπάθεια μέσω της ψήφου τους, από τη στιγμή που ο συνδυασμός του κ. Αντώνη Τζιωνή το έχει κάνει ήδη μέσω του πλάνου που μας παρουσίασε".
 
Διαβάστε εδώ το πλάνο του συνδυασμού "Εμπρός Ομόνοια" 
 
Διαβάστε εδώ το πλάνο του συνδυασμού του οποίου ηγείται ο Αντώνης Τζιωνής
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος