Κρίστιανσεν: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ένα βήμα πιο μπροστά από την ΑΕΚ»

Την άποψη πως η διαφορά μεταξύ της ΑΕΚ και του ΑΠΟΕΛ είναι μεγάλη εξέφρασε ο προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων», Τόμας Κρίστιανσεν, μιλώντας σε Μέσο Ενημέρωσης της πατρίδας του.
 
Ο Δανός τεχνικός επεσήμανε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, με ψηλότερο προϋπολογισμό από τους υπόλοιπους συλλόγους, καλύτερες εγκαταστάσεις και χαρακτήρισε πρόκληση το να πετύχει στους πρωταθλητές.
 
Αναλυτικά οι δηλώσεις
"Είναι ένα βήμα προς τα πάνω σε σχέση με την ΑΕΚ όπου ήμουν για δυο χρόνια. Όλα πήγαν καλά στην ΑΕΚ όπου είχαμε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου και μέχρι την τελευταία αγωνιστική παλέψαμε με το ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση, αλλά τερματίσαμε δεύτεροι".
 
"Η διαφορά μεταξύ των συλλόγων είναι μεγάλη και είναι δική μου δουλειά να δείξω αυτή την διαφορά στο γήπεδο. Η πίεση είναι μεγαλύτερη στο ΑΠΟΕΛ αλλά ανυπομονώ για την εμπειρία επειδή αν θέλεις να συνεχίσεις στον χώρο, πρέπει να είσαι έτοιμος να μπορείς να διαχειρίζεσαι τέτοια πίεση".
 
"Πριν δυο χρόνια η ομάδα έπαιξε με Βarcelona, PSG και Ajax στο Champions League και ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στην διοργάνωση και να κερδίσουμε νέες μεγάλες εμπειρίες. Το ΑΠΟΕΛ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Είναι ο μεγαλύτερος στην Κύπρο με πολλά πρωταθλήματα και μεγαλύτερο προϋπολογισμό. Επίσης οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι οι καλύτερες. Αυτό γιατί υπήρξαν Ευρωπαϊκές επιτυχίες και πρέπει να συνεχιστεί".
 
"Είναι μια νέα πρόκληση για την οποία ανυπομονώ. Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέρσι το πρωτάθλημα και η προσδοκία είναι να συνεχιστεί το σερί. Την ίδια ώρα πρέπει να ακουστεί η φωνή μας στην Ευρώπη. Πρέπει να μπούμε σε ομίλους και θα δούμε αν θα είναι εκείνοι του Europa League ή του Champions League".

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος