Πέταξε καρέκλα σε παράγοντες για χάρη του Μουρίνιο!

Ιδιαίτερα σκληρές αποδεικνύονται οι διαπραγματεύσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για την αγορά του Χένρικ Μικιταριάν από την αγγλική ομάδα.
Σύμφωνα με αποκαλυπτικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας “Bild”, κατά τη διάρκεια των τελευταίων συζητήσεων ανάμεσα στη διοίκηση της Ντόρτμουντ και τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, Μίνο Ραϊόλα, ο πασίγνωστος ατζέντης έφτασε στο σημείο να… αναποδογυρίσει μια καρέκλα από τα νεύρα του και να την σπρώξει προς το μέρος των Γερμανών παραγόντων!
Ο μάνατζερ του Αρμένιου «εξερράγη» λόγω της ανένδοτης στάσης των διοικούντων την Μπορούσια, που αρνούνται να πουλήσουν έναν ακόμη πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή της ομάδας τους την τρέχουσα μεταγραφική σεζόν.
«Ο Χένρικ δεν είναι τύπος που θα έρθει σε συγκρούσεις. Αυτό… το αφήνει σε μένα. Δεν θα αφήσουμε τόσο εύκολα την υπόθεση. Δεν θα τα παρατήσουμε τόσο εύκολα», δήλωσε στην “Bild” ο Ραϊόλα, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την… τρέλα του Ζοσέ Μουρίνιο να πάρει τον πελάτη του στο «Ολντ Τράφορντ».
Στις αρχές της εβδομάδας ο Ραϊόλα είχε χαρακτηρίσει τη Γιουνάιτεντ ως «ονειρεμένο κλάμπ» για τον Μικιταριάν, παρά το γεγονός ότι η Ντόρμουντ επιμένει ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση. Ας ελπίσουμε ότι ο χώρος που γίνονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ραϊόλα και Γερμανούς δεν περιλαμβάνει… βαριά αντικείμενα!
Πηγή: sdna.gr  

Δειτε Επισης

Πότε θα γίνει η «αλλαγή φρουράς» στην Ρεάλ
Εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο προπονητής της Τζιρόνα
Νέα μεγάλη πρόταση της Τσέλσι για Μουρίλο
Παίκτης της χρονιάς ο Σαλάχ!
Δέχτηκαν επίθεση από ενόπλους οι παίκτες της Φλαμένγκο
Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις