Απόλλων: Δύο προ των πυλών, τέλος ο Φρέιρε

Με γοργό ρυθμό προς την έγκαιρη ολοκλήρωση του μεταγραφικού σχεδιασμού του οδεύει ο Απόλλωνας. Όπως τόνισε ο Φανούριος Κωνσταντίνου, τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων απομένουν για την ενεργοποίηση της συμφωνίας με τους Αρκάδιους Πιχ και Έντσον ντα Σίλβα, ενώ πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ευρίσκεται και η μεταγραφή του Ντουντού. Πρόσθεσε επίσης ότι, όπως έχουν τώρα τα πράγματα, ο Φρέιρε αποτελεί παρελθόν για τους «γαλάζιους». Αναλυτικά όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυπελλούχων στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport FM για…
…τον Πιχ: «Θα ήταν καλύτερα να περιμένουμε κάποιες ώρες, για να δούμε και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχουμε ένα φοβερό επιθετικό τρίδυμο μαζί με τους Μάγκλιτσα και Γκιέ. Θέλαμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο τους δυο επιθετικούς μας, που είναι εκ των κορυφαίων στην Κύπρο. Θέλαμε να τους πλαισιώσουμε με ακόμη έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή».
…το χρονικό πλαίσιο της συμφωνίας με τον Πιχ: «Όλες οι συμφωνίες είναι για 1 συν 1 χρόνια. Αυτό γίνεται εδώ και τέσσερα χρόνια με όλους τους ποδοσφαιριστές».
…τον Ντουντού: «Δεν θα απαντήσω και δεν θα τοποθετηθώ επίσημα γι’ αυτό το θέμα. Δεν θέλω να προβώ σε δήλωση επί του θέματος. Αν δεν πέσουν οι υπογραφές δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα δεδομένο».
…τις θέσεις που απομένουν για ενίσχυση: «Του κεντρικού αμυντικού και του ακραίου επιθετικού». 
…τον Φρέιρε: «Επί της παρούσης αποτελεί παρελθόν. Είναι δύσκολο να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα. Δεν έχει να κάνει με το οικονομικό. Ήταν καθαρά απόφαση του προπονητή μας. Του δώσαμε προτεραιότητα, ο ίδιος έψαχνε κάτι άλλο και δεν μπορούσαμε να τον περιμένουμε. Βοήθησε την ομάδα και θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του. Ο Έντσον πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και θα τεθεί σε ισχύ το συμβόλαιο του αν όλα πάνε καλά».
…το αν θα είναι ανοικτή η πρώτη προπόνηση: «Δεν έχει αποφασιστεί, γιατί ακόμη δεν έχουμε βρει γήπεδο. Θα δούμε, αν θα είναι ανοικτή ή κλειστή. Επέστρεψε ο πρόεδρος και επιστρέφει το βράδυ και ο προπονητής μας για να αρχίσουμε δουλειά για να κτίσουμε το νέο Απόλλωνα».
…τον νεαρό Παπαστυλιανού: «Ήταν στην Αγγλία στην Μπέρι, πέρασε και από Γουέστ Χαμ και Ατρόμητο Γεροσκήπου. Τον παρακολούθησε πολλές φορές ο Σοφρώνης Αυγουστή, έκανε την έκθεση του και προχωρήσαμε στην απόκτηση του. Αν ικανοποιήσει θα επεκταθεί μακροχρόνια η συνεργασία μας».
  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος