Ομόνοια: Ο στόπερ της… υπομονής

Μετά την αποδέσμευση των Ρομαρίκ, Καντούτση και την πώληση του Ρούνιε η στελέχωση του κέντρου της άμυνας είχε αναχθεί σε υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα για την Ομόνοια. Ωστόσο στο ρόστερ που δηλώθηκε την περασμένη Δευτέρα για τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» στον α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ δεν υπήρχε ο στόπερ που θα (κληθεί να) ηγηθεί της οπισθοφυλακής των «πρασίνων» (σ.σ. δεδομένα δεν υπάρχει τέτοια απαίτηση ή προσδοκία από τους Όρσουλιτς, Κονομή και Γιόργκενσεν).
Δεν ήταν θέμα ρίσκου ή αμέλειας εκ μέρους του Νίκου Νταμπίζα. Ο τεχνικός διευθυντής γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιλογή του στη συγκεκριμένη θέση πρέπει να είναι επιτυχής, εξ ου και -εκμεταλλευόμενος το περιθώριο μιας αλλαγής στο ρόστερ μέχρι και 24 ώρες πριν το πρώτο παιχνίδι- επιδιώκει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.
Ο επιθυμητός υποψήφιος έχει εντοπιστεί και προσεγγιστεί, εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ευρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο. Τόσο προχωρημένο, ώστε -αν δεν προκύψει κάποια αναποδιά της τελευταίας στιγμής- να είναι θέμα χρόνου η επίτευξη οριστικής συμφωνίας.
Ακολούθως θα αρχίσει η αντίστροφή μέτρηση, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ο εν λόγω στόπερ άξιζε την υπομονή, τόσο εκ μέρους του Νταμπίζα όσο κι εκ μέρους των φίλων της Ομόνοιας.
  

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος