Ο Γιαννιώτας «έφαγε» τον Σίλβα

Ως μια από τις σημαντικότερες αιτίες αποχώρησης του Μάρκο Σίλβα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς αναφέρουν τον Γιάννη Γιαννιώτα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης.
 
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η διοίκηση των ερυθρολεύκων απορούσε γιατί ο Ισπανός προπονητής είχε στο περιθώριο τον 23χρονο εξτρέμ χωρίς καν να του δώσει ευκαιρία.
 
Ο Σίλβα έθεσε το περασμένο καλοκαίρι εκτός πλάνων τον ταχύτατο ποδοσφαιριστή, αν και ο Ολυμπιακός ξόδεψε περίπου 700 χιλιάδες ευρώ για να τον αγοράσει από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Το πρώτο εξάμηνο της περιόδου ο Γιαννιώτας ήταν μονίμως στην εξέδρα και τον Ιανουάριο παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ.
 
Οι εμφανίσεις του δεξιοπόδαρου ακραίου επιθετικού με τους γαλαζοκίτρινους έδειξαν πως έχει τις δυνατότητες να στεριώσει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, εντούτοις ο Μάρκο Σίλβα δεν έδειχνε ζεστός να κρατήσεις τον ποδοσφαιριστή ούτε στο φετινό ρόστερ και αντί αυτού πρότεινε ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση από τη δεύτερη ομάδα της Πόρτο.
 
Το γεγονός αυτό ξένισε τη διοίκηση του Ολυμπιακού που με αστραπιαίες κινήσεις «τελείωσε» τον Σίλβα, όσο και αν στη δημοσιότητα αναφέρθηκε πως ο Ισπανός παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους. 
 
Νέα δεδομένα
Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού διαφοροποιεί δραματικά το σκηνικό για το μέλλον του Γιαννιώτα. Στον ΑΠΟΕΛ περίμεναν τις εξελίξεις και ήλπιζαν πως θα «άρπαζαν» τον ποδοσφαιριστή εφόσον τίθετο εκτός πλάνων του Σίλβα.
Πλέον, ο 23χρονος ακραίος επιθετικός πολύ δύσκολα δεν θα βρίσκεται στο Ρέντη την επόμενη αγωνιστική περίοδο. 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος