Η εντεκάδα που προορίζει για Ευρώπη ο Κάρβερ

Πρόβα τζενεράλε ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας στον α’ προκριματικό γύρο του Europa League με την Μπάνατς την ερχόμενη Πέμπτη (30/6 19:00) στην Αρμενία αποτελεί για την Ομόνοια το απογευματινό (19:00) φιλικό με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ.
 
Ο Τζον Κάρβερ έδειξε με το… καλημέρα ότι θα εφαρμόσει σύστημα 4-4-2 και θα πορευτεί στα παιχνίδια με την Μπάνατς υπολογίζοντας στις διαθέσιμες επιλογές που έχει ενώπιον του. Ο Κλέιτον δεν είναι ακόμα απόλυτα έτοιμος και δεν θα βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Άγγλου προπονητή, ενώ αρκετές προπονήσεις έχασαν και οι Φλορέσκου, Αγκάγιεφ λόγω τραυματισμού.
 
Επομένως το επικρατέστερο πλάνο του Κάρβερ περιλαμβάνει τον Παναγή κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην  άμυνα τους Καρλίτος (δεξιά), Παντελιάδη (αριστερά) και Γιόργκενσεσν-Όρσουλιτς αμυντικό δίδυμο.
 
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Οικονομίδης-Μαργκάσα και στα άκρα οι Χριστοφή-Μπαντιμπανγκά, με τους Ντάρμπισαϊρ και Σέρινταν στην επίθεση.  Ο Κάρβερ δοκίμασε στα φιλικά τον Παντελιάδη σε ρόλο στόπερ και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται ο Ελλαδίτης να παίξει πλάι στον Όρσουλιτς.
 
Σε τέτοιο ενδεχόμενο ο Μαργκάσα θα επιστρατευτεί σε ρόλο αριστερού μπακ με τον Φυλακτού να χρίζεται βασικός ως παρτενέρ του Οικονομίδη στα χαφ.

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος