Τα κυπριακά «όχι» σε Τζιμπούρ (ψάχνει ομάδα ο Αλγερινός)

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός τέθηκε εκτός πλάνων της ΑΕΚ, καθώς η προσφορά του κρίθηκε ότι είχε αρνητικό πρόσημο.
 
Μάλιστα, όπως σημειώνουν ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης δεν έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση της περιόδου και ως εκ τούτου είναι θέμα χρόνου να προκύψει το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών.
 
Ο Αλγερινός φορ κτύπησε την πόρτα κυπριακών ομάδων, εντούτοις βρήκε κλειστές πόρτες. Στον ΑΠΟΕΛ ήταν διατεθειμένος να επιστρέψει με το 1/3 των αποδοχών που είχε τη σεζόν 2014-15, όμως η περίπτωση του κόπηκε από την επιτροπή προγραμματισμού των γαλαζοκιτρίνων.
 
Ο επιθετικός της ΑΕΚ προσέγγισε τον τεχνικό διευθυντή της Ομόνοιας, Νίκο Νταμπίζα, ωστόσο το κασέ του 32χρονου φορ ήταν εκτός οικονομικών δυνατοτήτων του τριφυλλιού, ενώ ο Απόλλωνας δεν έδειξε ενδιαφέρον αν και η περίπτωση του προτάθηκε.
 
Ένας αντίπαλος λιγότερος
Με αυτή τη λογική υποδέχθηκαν στην ΑΕΚ την απόκτηση του Πέταρ Φιλίποβιτς από την Αούστρια Βιέννης, εξέλιξη που έκλεισε το κεφάλαιο διαπραγματεύσεων μεταξύ της Ανόρθωσης και των Αυστριακών για παραχώρηση του Κώνσταντίνου Λαΐφη.
 
Ναι μεν η ΑΕΚ έχει ένα αντίπαλο λιγότερο στη μάχη διεκδίκησης του Κύπριου διεθνούς, όμως δεν υπάρχει περίπτωση ο 23χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής να μετακομίσει στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αν δεν ικανοποιηθεί οικονομικά μ’ ένα ποσό κοντά στο μισό εκατομμύριο (η ρήτρα αγοράς του είναι στις 600 χιλιάδες ευρώ).
 
Η πρόταση της ΑΕΚ μετά βίας ξεπέρασε τις 100 χιλιάδες ευρώ, επομένως εάν η Αθηναϊκή ΠΑΕ δεν ανεβάσει κατακόρυφα την προσφορά της δεν μπορεί να ελπίζει σε μεταγραφή του Λαΐφη.
 
Έτσι, για την ΑΕΚ, ένας αντίπαλος… λιγότερος στη συγκεκριμένη ιστορία γεγονός όμως που δε λύνει όλα τα εμπόδια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής, αφού οι Κύπριοι σε πρώτη φάση δείχνουν ανυποχώρητοι.
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα