ΑΠΟΕΛ: Συμφώνησε με Φράγκα και περιμένει (vid+pic)

Σε προφορική συμφωνία με τον βραζιλιάνο αριστερό μπακ Εντιμάρ Φράγκα ήρθε ο ΑΠΟΕΛ, όμως η ολοκλήρωση της μεταγραφής εξαρτάται από άλλες παραμέτρους.
 
Οι γαλαζοκίτρινοι την ίδια ώρα έχουν κατατεθειμένη πρόταση σε αριστερό ακραίο αμυντικό τον οποίο προτιμά ο Τόμας Κρίστιανσεν και περιμένει την απάντηση του, ενώ η ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας συνδέεται με την απόκτηση επιθετικού.
 
Αν ο ΑΠΟΕΛ προχωρήσει σε μεταγραφή ξένου φορ που δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο η προσθήκη αριστερού μπακ θα γίνει με κοινοτικό ποδοσφαιριστή, καθώς στο ρόστερ υπάρχουν ήδη οι Καρλάο, Βάντερ, Ντε Βινσέντι και Βινίσιους και κάθε ομάδα έχει το δικαίωμα να εγγράψει στο ρόστερ πέντε ξένους.
 
Επομένως στον ΑΠΟΕΛ δίνουν προτεραιότητα στην απόκτηση επιθετικού, θέση στην οποία δεν θέλουν να βάλουν περιορισμούς και αναλόγως θα κινηθούν και για προσθήκη αριστερού ακραίου αμυντικού.
 

Ο Εντιμάρ Φράγκα μέτρησε 26 συμμετοχές φέτος στη Ρίο Άβε, ενώ τη σεζόν 2014-15 το πρώτο εξάμηνο ήταν στη Κίεβο έχοντας μόλις μια συμμετοχή ως αλλαγή, ενώ ακολούθως παραχωρήθηκε δανεικός στην Κόρδοβα, με τα χρώματα της οποίας έπαιξε σε 17 αγώνες.  

 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα