«Έπαιρνα ναρκωτικά, έπινα συνέχεια και ήθελα ν' αυτοκτονήσω»

H Oυγγαρία είναι μια από τις εκπλήξεις του EURO και αντιμετωπίζει απόψε το Βέλγιο στη φάση των «16» της διοργάνωσης. Με αυτή την αφορμή, ένας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας των «Μαγυάρων», ο 37χρονος άσος της Φερεντσβάρος μίλησε στην ιταλική εφημερίδα κάνοντας σοκαριστικές αποκαλύψεις σχετικά με την ζωή του.  
 
«Από μικρός έπινα, κάπνιζα και έπαιρνα ναρκωτικές ουσίες. Πήγαινα συνέχεια στο καζίνο. Μέχρι τα 18 δεν μπορούσα να μπω σύμφωνα με τον νόμο, αλλά περνούσα από μία μικρή πόρτα και έμπαινα. Ήθελα να γίνω εγκληματίας, ένας... νονός, κάποιος που όλοι θα φοβούνται και τρέμουν, που θα ληστεύει και θα είναι πάντα μέσα σε μπελάδες. Κάποια στιγμή άρχισα να χάνω προπονήσεις με την ομάδα μου. Είχαμε φτιάξει μία συμμορία που έσπασε τα παράθυρα θεωρώντας πως είχε πλάκα. Για τέσσερα - πέντε χρόνια είχα αφήσει το ποδόσφαιρο και οι γιατροί μου έλεγαν πως δεν θα έφτανα ποτέ σε υψηλό επίπεδο. Πάρα πολύ αλκοόλ, πάρα πολλές παράνομες ουσίες» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Γκέρα, ο οποίος μπήκε στον... σωστό δρόμο χάρη στον πατέρα του. 
 
«Με έφερε στην εκκλησία. Ήμουν σοκαρισμένος βλέποντας άτομα που χαμογελούσαν και τραγουδούσαν. Κάποια στιγμή συνάντησαν έναν ιερέα στο δρόμο και τον ρώτησα για ποιο λόγο ήταν χαρούμενοι. Μου είπε ότι αντιλαμβάνονταν την παρουσία του Θεού και αισθάνθηκα καλά. Μία ημέρα, επιστρέφοντας από ένα παιχνίδι, άρχισα να προσεύχομαι, να μπορέσω να γίνω ένας πραγματικός ποδοσφαιριστής» κατέληξε. 
 
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γουέστ Χαμ στον δρόμο της ΑΕΚ-Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια
Αυτά είναι τα ζευγάρια της φάσης των «16» του Γιουρόπα Λιγκ
Ο Ρονάλντινιο είναι η νέα προσθήκη στην Kings League του Πικέ
ΒΙΝΤΕΟ: Νέο τραγούδι κατά του Πικέ από τη Σακίρα-«Κάνω like στη φωτογραφία μου»
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν πρέπει να μιλούν για σχοινί...»
Μετά τον Ρονάλντο μετρά μόλις μία ήττα η Γιουνάιτεντ του Τεν Χαγκ
Χωρίς περιθώρια η Πάφος, θέλει να διευρύνει το σερί του ο Άρης
«Στο τέλος σαν πολεμιστές πήραμε αυτό που θέλαμε, για εμάς και για τον κόσμο μας»
Τσάβι: Να κάνουμε αυτοκριτική και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί
Ο τερματοφύλακας της Σεβίλλης έπαιξε μπουνιές με οπαδό της Αϊντχόφεν (pics)