Δεν απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ ο Αρτυματάς

Στη σφαίρα της φαντασίας ανήκουν τα ελλαδικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για αρνητική απάντηση του Κωστάκη Αρτυματά σε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για ανανέωση της συνεργασίας τους.
 
Ο ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online επικοινώνησε με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, ο οποίος διέψευσε τα εν λόγο δημοσιεύματα, τονίζοντας πως δεν κατατέθηκε, μέχρι στιγμής, καμία πρόταση από πλευράς ΑΠΟΕΛ για επέκταση συμβολαίου με τον 23χρονο ποδοσφαιριστή.
 
Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ είχε τηλεφωνική επαφή με τον ατζέντη του Αρτυματά πριν το τέλος του πρωταθλήματος στην οποία εκφράστηκε η επιθυμία για ν’ ανοίξουν σύντομα οι δύο πλευρές κύκλο επαφών  για ανανέωση της συνεργασίας τους που λήγει το Μάη του 2017.
 
Το όλο θέμα έμεινε στάσιμο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναμένει από τον ΑΠΟΕΛ να κάνει το βήμα για να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς επιθυμία του Αρτυματά είναι να παραμείνει στους γαλαζοκίτρινους.
 
Η χρονιά που ολοκληρώθηκε ήταν η καλύτερη της ποδοσφαιρικής του καριέρας καθώς ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία των πρωταθλητών για κατάκτηση του τίτλου.
 
Ο ατζέντης του Αρτυματά ξεκαθάρισε μάλιστα ότι δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για απόκτηση του ποδοσφαιριστή, αν και ελλαδικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού αλλά και ιταλικών ομάδων.
 
Διαβάστε εδώ το ελλαδικό δημοσίευμα τις πληροφορίες του οποίου διέψευσε στον ΡΕΠΟΡΤΕΡ Online ο ατζέντης του Αρτυματά:  Σύμφωνα με κυπριακό δημοσίευμα, το ΑΠΟΕΛ έχει μέσα στους άμεσους στόχους του να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον νεαρό μέσο.
 
Πάντως, το συμβόλαιο του 23χρονου άσου με τον ΑΠΟΕΛ λήγει του χρόνου και η κυπριακή ομάδα θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει αλλά και έχει πάρει ήδη μια αρνητική απάντηση από τον ποδοσφαιριστή.
 
Εκτός από τον Παναθηναϊκό,για τον Αρτυματά έχουν δείξει ενδιαφέρον και ομάδες από την Ιταλία με τους πράσινους να φέρεται πως έχουν στείλει άνθρωπο στην Κύπρο προκειμένου να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Δειτε Επισης

«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος
ΑΕΚ: Έκλεισε το mega deal με Μαρσιάλ
Ομόνοια και Άρης το απόλυτο μετά την 3η αγωνιστική Cyprus League by Stoiximan
H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»