Ντύθηκε στα ερυθρόλευκα ο Λαΐφης (δηλώσεις)

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς είναι και επίσημα ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. 
 
Ο Κύπριος διεθνής πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και έβαλε υπογραφή σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους ερυθρόλευκους. 
 
Η Ανόρθωση θα βάλει στο ταμείο της μισό εκταομμύριο ευρώ, ενώ θα καρπωθεί άλλες 100 χιλιάδες εφόσον η ομάδα του Πειραιά κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδας τη νέα περίοδο και προκριθεί στους ομίλους του Champions League. 
 
Στη συμφωνία των δύο πλευρών μπήκε όρος με βάση τον οποίο ο Λαΐφης δεν μπορεί να παραχωρηθεί με ελευθέρα μεταγραφή ή δανεικός σε άλλη κυπριακή ομάδα. 
 
Ο 23χρονος πολυθεσίτης ποδοσφαιριστής μέσα στη βδομάδα θα πετάξει για το Βέλγιο, καθώς τον πρώτο χρόνο του συμβολαίου του θα τον περάσει ως δανεικός στη Σταντάρ Λιέγης. 
 
Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη μετεγγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστή μας Κωνσταντίνου Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς.
 
Θέλουμε να συγχαρούμε τον Κωνσταντίνο για το βήμα που κάνει στην καριέρα του αλλά και να του ευχηθούμε ό,τι καλύτερο τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή. Είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει με χαμηλούς τόνους, σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο του, να παίξει ποδόσφαιρο στο πιο ψηλό επίπεδο.
 
Ευχαριστούμε παράλληλα και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την άψογη συνεργασία ώστε να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Πειραιώς
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνούς Κύπριου ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Λαΐφη», αναφέρει χαρακτηριστικά η λιτή ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ.
 
Μιλώντας στο www.olympiacos.org λίγο μετά τις υπογραφές, ο Κύπριος χαφ δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε καν πριν πει το «ναι» στον Ολυμπιακό: «Όταν σε προσεγγίζει ο Ολυμπιακός δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Η κίνηση αυτή ήταν η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν χρειάστηκε καν να το σκεφτώ για να πω το ναι. Έρχομαι στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Θα ήθελα να καταφέρω με το παιχνίδι μου να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό».
 
 
 
Το who is who του Κωνσταντίνου Λαΐφη από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:
«Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης γεννήθηκε στις 19/5/1993 στο Παραλίμνι της Κύπρου. Αγωνίζεται ως αμυντικός αλλά και ως αμυντικός μέσος. Άρχισε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου ενώ πριν καλά καλά συμπληρώσει τα 16 του χρόνια, δοκίμασε τις ικανότητές του στην Αγγλία όπου βρέθηκε και ενσωματώθηκε στις Ακαδημίες της Νότιγχαμ Φόρεστ.
 
Παρέμεινε εκεί για 2,5 χρόνια όπου έφτασε ως και την ομάδα Κ-18. Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2011/12 επέστρεψε στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης. Στην έως τώρα καριέρα του έχει φορέσει και τη φανέλα της Αλκής Λάρνακας με τη μορφή δανεισμού από την Ανόρθωση.
 
Χάρη στο ταλέντο του ξεχώρισε και γι’ αυτό άρχισε να δέχεται κλήσεις στις μικρές Εθνικές της Κύπρου, ενώ πλέον αποτελεί και σημαντικό στέλεχος της μεγάλης ομάδας.
 
Με τη φανέλα της Ανόρθωσης αναδείχθηκε ως κορυφαίος νέος Κύπριος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος τη σεζόν 2014/15 σε ψηφοφορία που διοργάνωσε η ΚΟΠ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου) και στην οποία συμμετείχαν όλοι οι προπονητές του πρωταθλήματος.
 
Οι ατομικές του διακρίσεις δεν σταματούν εδώ αφού τόσο τη σεζόν 2014/15 όσο και την περασμένη (2015/16) συμπεριλήφθηκε από τον ΠΑΣΠ (Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών Κύπρου) στην κορυφαία 11άδα του κυπριακού πρωταθλήματος».
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος