Κάρβερ: «Φτιάχνουμε ομάδα για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα»

Τον κώδωνα του κινδύνου κτύπησε ο προπονητής της Ομόνοιας, Τζον Κάρβερ ενόψει της ευρωπαϊκής πρεμιέρας του τριφυλλιού με την Μπάνατς στην Αρμενία την Πέμπτη (30/6) για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League.
 
Ο Άγγλος τεχνικός των πρασίνων εμφανίστηκε διαβασμένος για τον προσεχή αντίπαλο της Ομόνοιας, ενώ επεσήμανε πως μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Νίκο Νταμπίζα, θέλουν να δημιουργήσουν μια δυνατή ομάδα που θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις
 «Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι όσο βρίσκομαι εγώ στην ομάδα. Είμαι τρεις εβδομάδες στην ομάδα και γνώρισα τους παίκτες στην προετοιμασία. Η Ομόνοια είναι σε καλή κατάσταση αλλά ακόμη είμαστε στο στάδιο που χτίζουμε την ομάδα. Αποχώρησαν 15 παίκτες και αποκτήθηκαν 7. Έχουμε παρακολουθήσει μέσω βίντεο παιχνίδια της αντιπάλου μας, ανάμεσα σε αυτό και τον τελικό κυπέλλου και το τελευταίο παιχνίδι προετοιμασίας. Γνωρίζω πως ο Ισπανός προπονητής της ομάδας του αρέσει το επιθετικό και το καλό ποδόσφαιρο. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Γνωρίζουμε πως έχει χάσει τον επιθετικό της η αντίπαλος ομάδας και θα γίνει ανάλυση στους παίκτες μέσω βίντεο όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζουν για την ομάδα και τον κάθε παίκτη ξεχωριστά».
 
Για την νέα προσπάθεια που γίνεται: «Έχουμε τον τεχνικό διευθυντή που μαζί συνεργαζόμαστε να χτίσουμε την ομάδα που επιθυμούμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ρόστερ ικανό να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να τερματίσουμε τέταρτοι ή πέμπτοι».
 
Για την αποχώρηση βασικών παικτών:«Χάσαμε κάποιους παίκτες την περσινή σεζόν αλλά να μην ξεχνάμε πως τερματίσαμε τέταρτοι, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να επαναλάβουμε φέτος. Θα προσπαθήσουμε να αντικαταστήσουμε τους παίκτες που έφυγαν όσο καλύτερα γίνεται. Θεωρώ πως με αυτά που βλέπω στην ομάδα είμαστε σε καλό δρόμο».
Για τη δουλειά που γίνεται από τον Νίκο Νταμπίζα: «Δουλεύει πάρα πολύ σκληρά για να στελεχώσει την ομάδα ο τεχνικός διευθυντής και υπάρχει ακόμη δρόμος μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Θεωρώ πως η διαδικασία ενίσχυσης του ρόστερ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο».
 
Κωνσταντίνος Παναγή: «Στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στο ΓΣΠ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι καθ' όλη την διάρκεια του ματς για να έχουμε καλές πιθανότητες για πρόκριση».
 
Φωτορεπορτάζ από την προπόνηση της Ομόνοιας
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος