Ιντιάκεθ: «Είμαι εδώ μόνο τρεις μέρες αλλά η ομάδα είναι προετοιμασμένη»

Αισιόδοξος για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ΑΕΚ την Πέμπτη (30/6) κόντρα στη Φολγκόρε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για τον α’ προκριματικό γύρο του Europa League δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Ιμανόλ Ιντιάκεθ.

Ο Ισπανός προπονητής δήλωσε ανυπόμονος για τη φετινή σεζόν και έτοιμος να δουλέψει σκληρά για ν’ ανταποδώσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ΑΕΚ. 

Για τα παιχνίδια της ΑΕΚ από την περσινή σεζόν που παρακολούθησε…
«Η τελευταία σεζόν ήταν εξαιρετική και είναι δύσκολο να κάνουμε το ίδιο ή να βελτιώσουμε όμως είμαστε φιλόδοξοι σκεφτόμαστε την επόμενη μέρα όπως το αυριανό παιχνίδι».

Αν υπάρχει πίεση
«Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση και πρώτα πρέπει να βάζουμε οι ίδιοι πίεση. Ο προηγούμενος προπονητής έκανε εξαιρετική δουλειά και οφείλουμε να εργαστούμε για να γίνουμε ακόμα καλύτεροι».
 
Για την ολιγοήμερα παρουσία του στην ομάδα: "Μπορεί να είμαι μόνο τρεις μέρες εδώ αλλά η ομάδα προετοιμάστηκε πολύ καλά. Είμαι αισιδιοξος πως η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στο αυριανό παιχνίδι".
 
Για το παιχνίδι με την Φολγκόρε:  "Ο στόχος είναι να κερδίσουμε. Στόχος είναι ένα ή και πολλά γκολ για να έχουμε πλεονέκτημα στη ρεβανς..
 
Για την εντεκάδα που θα παρατάξει: "Λίγο πολύ έχουμε καταλήξει".
Για τον Μπόλιεβιτς: "Είναι καλύτερα μετά την επέμβασή του, όμως μάλλον δεν θα είναι έτοιμος για το ματς. Θα δούμε στη προπόνηση".

Νταβίντ Καταλά: "Περιμένουμε με ανυπομονησία να αγωνιστούμε είναι το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Μόνο το αυριανό παιχνίδι υπάρχει στη σκέψη μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα υπάρχει προοπτική όμως το πιο σημαντικό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό και στη συνέχεια θα δούμε.  Στα τέλη της σεζόν είχαμε κάποιες περισσότερες μέρες. Φέτος δουλέψαμε όλοι μαζί ένα μήνα και είμαστε συμπαγείς όχι όπως πέρσι που δεν είμασταν τόσο συμπαγείς με Μπορντό".
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος