Περί Αΐλτον ο λόγος

Το σενάριο ή μάλλον η επιθυμία των φίλων και διοικούντων τον ΑΠΟΕΛ να δουν ξανά ντυμένο στα γαλαζοκίτρινα τον Αΐλτον Αλμέιδα επαναφέρει κάθε καλοκαίρι στο προσκήνιο το ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου επιθετικού στον «Αρχάγγελο».
 
Η θέληση, έστω και αν υπάρχει και από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, δεν αρκεί καθώς ο Αϊλτον Αλμέιδα έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017 με την Αλ Χιλάλ, η οποία  εμπλουτίζει τον τραπεζικό του λογαριασμό με 850 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ποσό που ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προσφέρει.
 
Ακόμα και αν ο Αϊλτον αποδεχθεί να μειώσει τις ετήσιες αποδοχές του, δεν είναι διατεθειμένος να πέσει κάτω από τις 600 χιλιάδες ευρώ. Τουλάχιστον αυτό λένε οι πληροφορίες ότι μετέφερε σε ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ που επικοινώνησαν μαζί του σε όσες μεταγραφικές περιόδους τέθηκε θέμα επιστροφής Αΐλτον.
 
Επιπλέον, ο 31χρονος επιθετικός είναι στις βασικές επιλογές του προπονητή της Αλ Χιλάλ και όπως διέρρευσε η ομάδα του απέρριψε πρόταση της Αλ Τζαζίρα, η οποία ήθελε ν’ αποκτήσει τον Αΐλτον με την μορφή δανεισμού.
 
Επομένως, δύσκολα η Αλ Χιλάλ θα δώσει τη συγκατάθεση της για παραχώρηση του Αΐλτον χωρίς να αποζημιωθεί.
 
Το καλοκαίρι του 2017 φαντάζει ως το ιδανικότερο για να γίνει ο γάμος μεταξύ ΑΠΟΕΛ-Αΐλτον, καθώς ο Βραζιλιάνος δεν θα έχει συμβατικές υποχρεώσεις με καμία ομάδα, θα έχει βάλει άλλον ένα χρόνο στην πλάτη και σε ηλικία 32 ετών οι οικονομικές του απαιτήσεις θα μπορούν πιο εύκολα να ικανοποιηθούν από τους γαλαζοκίτρινους. 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος