Οι δύο ενδιαφερόμενοι για Κάλβο

Μετά από τετραετή θητεία στην Ανόρθωση, η οποία ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Τόνι Κάλβο αποχώρησε από την ομάδα της Αμμοχώστου και ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του.
 
Σύμφωνα με τον ελλαδικό Τύπο ο Ισπανός ακραίος επιθετικός έριξε γέφυρες επικοινωνίας με ομάδες της Σούπερ Λίγκα, καθώς βλέπει με θετικό μάτι την επιστροφή του στα ελληνικά γήπεδα μετά το καλοκαίρι του 2010, οπόταν αποχώρησε από τον Άρη.
 
Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα marca-sl.gr ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει επαφές με τη Βέροια και τον Αστέρα Τρίπολης και συζητά το ενδεχόμενο μεταγραφής του.
 
Αναλυτικά το δημοσίευμα
Θυμάστε τον Τόνι Κάλβο; Ναι τον άλλοτε παίκτη του Αρη ο οποίος από την στιγμή που πήρε διαζύγιο από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατέληξε (έπειτα από περάσματα στην Ιταλία και στη Βουλγαρία) στην Κύπρο για λογαριασμό της Ανόρθωσης.
 
Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από την «Κυρία» και κατά όπως φαίνεται επιδιώκει την επιστροφή του στην Ελλάδα. Όχι όμως για λογαριασμό των «κιτρίνων» αλλά για κάποια σουπερλιγκάτη ομάδα.
 
Μια φορά στη Βέροια προφέρεται το όνομά του εντός των τειχών με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό. Σύμφωνα με πληροφορίες την συγκεκριμένη υπόθεση για λογαριασμό της «βασίλισσας του βορρά» έχει αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από τον τεχνικό της ομάδας Δημήτρη Ελευθερόπουλο.
 
Ο Ισπανός μέσος έχει ήδη φροντίσει να ρίξει γέφυρες επιστροφής στο ελληνικό πρωτάθλημα όχι μόνο μέσω της Βέροιας, αλλά και της Τρίπολης, εκεί όπου οι Αρκάδες τρέφουν μια αδυναμία στους ντελικάτους παίκτες από την χώρα της Ιβηρικής
Χερσονήσου τα τελευταία χρόνια.
 
Από κει και πέρα μην το αποκλείεται από την στιγμή που άπλωσε δίχτυα στην ελληνική αγορά στο κυνήγι της απόκτησής του να λάβουν οσονούπω μέρος κι άλλες ομάδες.
 
Σημειωτέον πως ο Κάλβο μετράει 112 συμμετοχές και 16 γκολ τα τελευταία χρόνια με την Ανόρθωση ενώ μετά την αποχώρησή του από τον Αρη τον Δεκέμβριου του 2010 μεταπήδησε στην Πάρμα για ένα εξάμηνο (με 3 συμμετοχές) και μετά μετακόμισε στη Βουλγαρία για τη Λέφσκι Σόφιας (20 συμμ. - 7 γκολ).

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος