Ομόνοια: Τελευταία ημέρα για κεντρικό αμυντικό

Εντείνονται οι προσπάθειες στην Ομόνοια για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού, με κάποιες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ίσως και εντός της ημέρας να ανακοινωθεί η προσθήκη ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, για να μπορεί να υπολογίζεται στα παιχνίδια του α’ προκριματικού γύρου κόντρα στην Μπάνατς πρέπει να γίνει εντός της ημέρας η αλλαγή στον κατάλογο που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ.

Ως γνωστό, μπορεί να γίνει μόνο μία αλλαγή μέχρι μία ημέρα πριν τη διεξαγωγή του αγώνα. Εάν τελικά γίνει εφικτή η εγγραφή νέου αμυντικού, τότε μάλλον θα μείνει εκτός λίστας ο Γιόργκενσεν, ο οποίος εξάλλου δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αρμενία λόγω τραυματισμού.

Φυσικά, ακόμη και αν αποκτηθεί αμυντικός, τότε δύσκολα θα υπολογίζεται στα πλάνα του Τζον Κάρβερ για το πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων με την Μπάνατς, αλλά θα είναι στη διάθεσή του για τη ρεβάνς στο ΓΣΠ.

Στο παιχνίδι της Πέμπτης (30/06, 19:00) στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Όρσουλιτς αναμένεται να αγωνιστεί ο Παντελιάδης, όπως έγινε και στο τελευταίο φιλικό με την ΑΕΚ. Μάλιστα, η ενδεκάδα που παρέταξε ο Άγγλος τεχνικός στο συγκεκριμένο αγώνα δύσκολα θα έχει αλλαγές. Οι έντεκα που ξεκίνησαν ήταν οι: Παναγή, Καρλίτος, Όρσουλιτς, Παντελιάδης, Μαργκάσα, Φλορέσκου, Φυλακτού, Χριστοφή, Μπαντιμπανγκά, Ντάρμπισαϊαρ, Σέρινταν.
 
 

Δειτε Επισης

Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα
Πρόγραμμα Cyprus League από την 6η μέχρι τη 15η αγωνιστική
Η Εθνική Κ-17 κέρδισε την Ελλάδα σε φιλικό αγώνα
Ανακοίνωση ΑΕΛ με πυρά κατά Λετυμπιώτη-«Η μικροπολιτικάντικη παράσταση δεν μπορεί να γίνει ανεχτή»
Διεξάγονται σήμερα οι δυο εξ αναβολής αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος