Oι ονομασίες των κερκίδων στο νέο στάδιο της ΑΕΚ

Τα ονόματα των κερκίδων του νέου σταδίου της ΑΕΚ, που θα έχει την ονομασία «ΑΕΚ Arena-Γεώργιος Καραπατάκης», έχουν γίνει γνωστά μετά την δημοσιοποίηση των λεπτομερειών για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς.
 
Η δυτική εξέδρα θα φέρει το όνομα Γεώργιος Καραπατάκης, εις μνήμη του πατέρα του προέδρου της ομάδας, Άνδρου Καραπατάκη, ενώ η βόρεια θα ονομάζεται Λάρνακα. Η ανατολική και νότια θα πάρουν τα ονόματα δύο χορηγών των κιτρινοπράσινων, της AJK Group και Petrolina αντίστοιχα.
 
Οι λεπτομέρειες για τα διαρκείας
Το σλόγκαν των εισιτηρίων διαρκείας είναι «Στην Αρένα θα είναι αλλιώς» και η διάθεση τους αρχίζει την Δευτέρα (06/06/2016), με προτεραιότητα επιλογής θέσης για τους Μετόχους του Γηπέδου και ακολούθως για τα Μέλη του Σωματείου (6-30 Ιουνίου Μετόχοι, 1-15 Ιουλίου Μέλη).
 
Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια διαρκείας.
 
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου, μίλησε ο Ανδρέας Λευκαρίτης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο ξεχωριστό κάλεσμα και να προμηθευτεί μαζικά εισιτήριο διαρκείας.
 
Αναλυτικά η ομιλία του Ανδρέα Λευκαρίτη:
«Κυρίες και κύριοι σας καλωσορίζω στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση των πακέτων εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.
 
Σαν διοίκηση της ΑΕΚ περιμένουμε από τον κόσμο μας να συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά την ποδοσφαιρική μας ομάδα με την παρουσία στο γήπεδο. Είναι πάρα πολύ σημαντικό όσο το δυνατόν περισσότεροι φιλάθλοι να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας και να έχουν μόνιμη θέση σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση στο νέο μας ιδιόκτητο γήπεδο. Το κάλεσμα που απευθύνουμε είναι ξεχωριστό, γιατί την νέα σεζόν το όνειρο γίνεται πραγματικότητα και θα ζούμε τους αγώνες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας στο δικό μας σπίτι.
 
Τα τελευταία χρόνια η ομάδα μας έχει αναπτύξει δυναμική και έχει καταστεί μόνιμη πρωταγωνίστρια του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αγωνιζόμενοι πλέον στο δικό μας γήπεδο, το δικό μας σπίτι, μπορούμε να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών και να προσπαθήσουμε κάτω από καλύτερες προυποθέσεις να εκπληρώσούμε τους στόχους μας. Σύμμαχος σε αυτή προσπάθεια θέλουμε να εξακολουθήσει να είναι ο κόσμος μας.
 
Το μήνυμα πρέπει να πάει όπου υπάρχει Αεκτζής. Στόχος είναι η δημιουργία μίας πάρα πολύ ζεστής έδρας. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα τώρα. Για αυτό και την νέα αγωνιστική περιόδο το «ΑΕΚ Αρένα εις μνήμη Γεώργιου Καραπατάκη» πρέπει να είναι γεμάτο και με παλμό και ενθουσιασμό να σπρώξει την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες.
 
Με σλόγκαν μας «Στην Αρένα θα είναι αλλιώς» παρουσιάζουμε σήμερα τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου και από την Δευτέρα ξεκινά η διάθεση τους. Οι τιμές είναι εξαιρετικά προσιτές και εμείς σαν διοίκηση περιμένουμε την μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου, για ένα γεμάτο γήπεδο σε κάθε παιχνίδι. Μην ξεχνάμε ότι αυτή την χρονική περίοδο τα έσοδα είναι περιορισμένα και αγοράζοντας κάποιος το εισιτήριο διαρκείας, προσφέρει περαιτέρω οικονομική δυνατότητα στην διοίκηση. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ακούσετε σε λίγο.
 
Θα ήθελα εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου να ευχαριστήσω τους Χορηγούς των εισιτηρίων διαρκείας, AJK Group, Petrolina Holdings Ltd, Λευτέρης Λειβαδιώτη και Υιοί Ltd και Theasis.
 
Προχωράμε αποφασισμένοι, ενωμένοι και με στήριγμα τον μεγάλο μας κόσμο, είμαστε σίγουροι ότι το μέλλον θα είναι ακόμη καλύτερο.
 
Σας ευχαριστώ».
  
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα