Θέλει τον ʼγγλο Μπόστοκ η ΑΕΛ

Τον Άγγλο επιτελικό μέσο Τζον Μπόστοκ έβαλε στο στόχαστρο η ΑΕΛ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Βέλγιο.
 
Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη Λέουβεν και έχει ενώπιον του προτάσεις από την ΑΕΛ και ομάδες της Κίνας, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα.
 
Πάντως, ο Πάμπος Χριστοδούλου στο παρελθόν δεν είχε στις προτεραιότητες του αγορές Άγγλων ποδοσφαιριστών ή  ψώνια από ομάδες του Βελγίου.
 
Ο Μπόστοκ άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Τότεναμ, η οποία τον παραχώρησε δανεικό σε αρκετές ομάδες (Μπράτφορντ, Χαλ, Σέφιλντ Γουένστεϊ, Σουίντον και Τορόντο).
 
Το 2013 μετακόμισε στο Βέλγιο για να παίξει στην Άντβερπ, πριν μετακομίσει το καλοκαίρι του 2014 στη Λέουβεν, όπου ήταν τις τελευταίες δύο σεζόν, καταγράφοντας 15 τέρματα σε 45 αγώνες. 

Δειτε Επισης

Επαφές ΓΣΠ με εταιρεία από τη Μ. Ανατολή για κατασκευή επιπλέον κερκίδας με σκέπαστρο
Όλες οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου
Κύπριοι διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια του Β ομίλου
Τέλος από την Ομόνοια ο Ιωακείμ
Κοινό αίτημα ΑΕΚ και Πάφου για αλλαγή της ημερομηνίας του μεταξύ τους αγώνα
Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός