Σκάνδαλο με ιερόδουλες στο ξενοδοχείο του Γκιγκς!

Tίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά για τον Ράιαν Γκιγκς το τελευταίο διάστημα. Το κακό ξεκίνησε πριν λίγους μήνες όταν βρέθηκαν ίχνη κοκαΐνης σε μερικά δωμάτια του (υπερπολυτελέστατου) ξενοδοχείου του που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το "Old Trafford", εδώ και λίγες ημέρες εμφανίζεται με το ενάμισυ πόδι εκτός "Old Trafford" μετά την έλευση του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ τώρα βρίσκεται αντιμετώπος με ένα ακόμα σκάνδαλο. Ροζ απόχρωσης αυτή τη φορά.
 
Όπως αποκάλυψε με σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα "Sun", το "Hotel Football" που αποτελεί ιδιοκτησία των Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ (και το οποίο κόστισε 24.000.000 λίρες παρακαλώ!) χρησιμοποιήθηκε από περίπου 30 ιερόδουλες που ανήκουν σε συγκεκριμένο γραφείο συνοδών, προκειμένου να έρθουν σε ερωτικές περιπτύξεις με πελάτες τους.

Μάλιστα το εν λόγω δημοσίευμα επιβεβαιώνεται και από μία από τις κοπέλες του συγκεκριμένου γραφείου συνοδών, την Kat Lee, η οποία σε συνέντευξή της παραδέχτηκε πως έφερε μέσα στο ξενοδοχείο οκτώ πελάτες τον τελευταίο χρόνο. 

 

 
Σύμφωνα με μαρτυρία της, το τελευταίο ραντεβού της με πελάτη στο ξενοδοχείο έγινε στις 26 Μαΐου, με τον άνθρωπο αυτό να ισχυρίζεται πως εργάζεται για την Γιουνάιτεντ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά "με πέρασε μέσα από την ασφάλεια ξενοδοχείου, με πλήρωσε 150 λίρες την ώρα και με παρακάλεσε να μην φωνάζω γιατί ήξερε ανθρώπους στο ξενοδοχείο".

Και κατέληξε στη συνέντευξή της η Kal Lee: "Ήταν ο όγδοος που έκανε κράτηση για μένα σε αυτό το ξενοδοχείο μέσω του γραφείου συνοδών και σε αυτό εργάζονται 30 κορίτσια. Ένας Θεός ξέρει πόσες φορές έχουν βρεθεί ιερόδουλες στο Hotel Football, μπορεί να είναι δεκάδες φορές.
 
 Δεν ξέρω τι θα σκέφτεται τώρα ο Ράιαν Γκιγκς αλλά δεν νομίζω πως έχει και αυτός τόσο καθαρό παρελθόν, έτσι δεν είναι". Προφανώς αυτό το σχόλιο έχει να κάνει με τις εξωσυζυγικές περιπέτειες που είχε ο Ουαλός τα τελευταία χρόνια, και οποίες έχουν κάνει αναμφίβολα ζημιά στο προφίλ αυτής της θρυλικής φυσιογνωμίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ίντερ: Διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Μίλαν ο Ντι Μάρκο
Η εξομολόγηση διεθνή διαιτητή που δεν απέβαλε τον Μέσι για τη φανέλα του
Πρώην παίκτης της Άρσεναλ συνελήφθη για εισαγωγή ναρκωτικών αξίας 600.000 λιρών
Παραιτήθηκε από τον πάγκο της Αυστραλίας ο Γκρέιαμ Άρνολντ
Ύμνοι Κριστιάνο Ρονάλντο για τον Γιαμάλ-Kάνει πράγματα που εγώ και ο Μέσι δεν μπορούσαμε στην ηλικία του
ΒΙΝΤΕΟ: Καυγάς σε ζωντανή σύνδεση ανάμεσα σε Μπόμπαν και Ζλάταν-«Ποια είναι η δουλειά σου;»
Μπαρτσελόνα: Οι ειδικές εξετάσεις για την αναγέννηση του Πέδρι και το πλάνο για τους συνεχόμενους τραυματισμούς
Champions League: Μπαρτσελόνα και Άρσεναλ μπαίνουν στον... χορό των «αστεριών»
«Σφαγή» σε Μπέργκαμο και ματσάρα στη Μαδρίτη στο φινάλε της 1ης αγωνιστικής του νέου Champions League
Τέλος ο Ντε Ρόσι από τη Ρόμα-Στη θέση του ο Γιούριτς