Κινδυνεύει να χάσει το Copa America ο Σουάρες

Κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στην Ισπανία ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Σεβίλλη, ο Λουίς Σουάρες τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή, βάζοντας μάλιστα τα κλάματα μιας και κατάλαβε πως το χτύπημα ήταν σοβαρό. Αρκετές ημέρες αργότερα, οι φόβοι του έχουν επιβεβαιωθεί.
 
Όπως δήλωσε ο προπονητή της Ουρουγουάης, Όσκαρ Ταμπάρες, ο 29άχρονος άσος θα χάσει το παιχνίδι εναντίον του Μεξικού για την πρεμιέρα του Copa America και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει.

Στην Λατινική Αμερική αναφέρουν πως υπάρχει κίνδυνος να χάσει όλο το τουρνουά, με τον προπονητή του να υπολογίζει πως θα τον έχει στις τελευταίες φάσεις.

Όλα εξαρτιόνται από τον οργανισμό του και το πότε θα νιώσει ο ίδιος καλύτερα. Μέχρι στιγμής πάντως δεν είναι 100% έτοιμος. 

Δειτε Επισης

Aνανέωσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα και πήγε δανεικός στη Μονακό ο Άνσου Φατί
Ο Φερμίν Λόπεθ αρνείται να πάρει μεταγραφή-Yπαρκτή η ανάγκη για πωλήσεις στη Μπαρτσελόνα
Φροντιστής αποκαλύπτει το παρασκήνιο στην Premier League-«Όπλα, σφαίρες, χορεύτριες και παράνομος τζόγος»
Οκτώ βασικοί αλλαγές στους κανονισμούς του ποδοσφαίρου
Εξασφάλισε το «ναι» της Γιουνάιτεντ για τον Χόιλουντ η Ίντερ
Κλείνει και τον Ριτσάρλισον η Γαλατάσαραϊ
Στο στόχαστρο της Μπάγερν Μονάχου ο Ράσφορντ
Προς Φορτούνα Ντίσελντορφ ο Αλεξανδρόπουλος
Λαουτάρο Μαρτίνεζ μετά τον αποκλεισμό της Ίντερ-Όποιος δεν θέλει να μείνει πρέπει να φύγει
Ψάχνει το κόλπο γκρόσο με τον Βάρντι η Ρέιντζερς