Ο Παντελιάδης διώχνει Χαφές

Ο Νίκος Νταμπίζας ξεκαθάρισε εξαρχής στον Καρίμ Χαφές ότι δεν είναι διατεθειμένος να τον περιμένει για αρκετό χρονικό διάστημα. 
 
Ο Αιγύπτιος ακραίος αμυντικός που ανήκει στη Λιρς, ψάχνει να βρει συμβόλαιο σε ομάδα που αγωνίζεται σε προηγμένο πρωτάθλημα και ο τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» φρόντισε να βρει νωρίς τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Θανάση Παντελιάδη. 
 
Ο 28χρονος αριστεροπόδαρος αμυντικός είχε αρκετές συμμετοχές την τελευταία διετία στον Αστέρα Τρίπολης (21 την περσινή περίοδο και 13 φέτος) και προορίζεται για βασικός στο πλάνο της επιτροπής προγραμματισμού του τριφυλλιού. 
 
Νοουμένου πως στο ρόστερ υπάρχει και ο Ρενάτο Μαργκάσα, ο οποίος μπορεί να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ εφόσον παραστεί ανάγκη, θα ήταν πολυτέλεια η παραμονή του Χαφές, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αποχωρεί από την Ομόνοια. 
 
Στην αρχή της περιόδου που ολοκληρώθηκε η ομάδα του τριφυλλιού είχε στο ρόστερ τρεις αριστερούς μπακ (Χαφές, Πέρες, Καμπράλ), οι οποίοι δεν κατάφεραν να στεριώσουν στο «Ηλίας Πούλλος». 
 

Δειτε Επισης

H Oμόνοια επικράτησε της ΑΕΚ με 1-0
«Δεν θα ανεχθούμε να τιμωρηθεί ξανά ο Απόλλωνας, εμείς ήμασταν θεατές»
Πήρε θέση η ΑΕΛ για τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι-«Γεμάτο σκοτεινά σημεία και πτυχές»
Με νίκες προχώρησαν ΕΝΠ και Άρης-Η βαθμολογία του πρωταθλήματος
Με μεγάλο ντέρμπι στο ΓΣΠ ολοκληρώνεται η τρίτη αγωνιστική
Όλα τα φώτα στο μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού!
Με λεμεσιανό ντέρμπι συνεχίζεται το Cyprus League
Με... πιστολίες Ελ Αραμπί έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα ο ΑΠΟΕΛ
Σίφουνας η Πάφος, πάτησε την Ανόρθωση και συνεχίζει αλάνθαστη
Προσπάθεια για νέο προπονητή της Εθνικής την επόμενη εβδομάδα